Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Φιλική ήττα για τον Απόλλων Carna στα "Μαυροσκούφεια"

Μπάσκετ: Φιλική ήττα για τον Απόλλων Car...

Ο Απόλλων ηττήθηκε από τα Τρίκαλα με 73-72

Τα Τρίκαλα νίκησαν με 73-72 τον Απόλλωνα Πατρών, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των "Μαυροσκουφείων", ενόψει των υποχρεώσεων στο Κύπελλο Ελλάδος σε μερικές μέρες, με τις δυο ομάδες να δείχνουν έτοιμες για τις επίσημες υποχρεώσεις.

Συναρπαστικό φιλικό έλαβε χώρα στο «Nick Gallis Hall», με τους «μελανόλευκους» να προηγούνται με δέκα πόντους στο ημίχρονο, αλλά με εντυπωσιακό καμ μπακ στο τρίτο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 30-18 οι Θεσσαλοί έκαναν την ανατροπή.

Το παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο πήγε πόντο πόντο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να εμφανίζουν εμφανή σημάδια κόπωσης και με τα Τρίκαλα BC να χάνουν νωρίς στην τελευταία περίοδο τον Τιγκ με πέμπτο φάουλ. Παραλίγο μοιραίος ήταν ο Κόγκερ, ο οποίος αφού πήρε δύο καθοριστικά επιθετικά ριμπάουντ στο τέλος αστόχησε σε δύο βολές και στη συνέχεια έκανε φάουλ, έξι δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή στον Πετί, ο οποίος παράλληλα ευστόχησε και σε τρίποντο για να κάνει το 72-71 υπέρ του Απόλλωνα Πατρών.

Έχασε, όμως, τη βολή, πήρε το ριμπάουντ ο Τσιάρας, του έγινε φάουλ και ευστόχησε στις δύο βολές, βάζοντας μπροστά στο σκορ τα Τρίκαλα BC Aries με 72-73, αφού στην τελευταία επίθεση ο Αργυρόπουλος αστόχησε για τους Πατρινούς.

Τα δεκάλεπτα: 20-16, 40-30, 58-60, 72-73

Απόλλων Πατρών (Θαν. Παπαχατζής): Νιφόρας, Αργυρόπουλος, Βεργίνης, Αθανασούλας 6 (2), Πάλμπλαντ 14 (4), Πετί 14 (3), Ντάνκαν 5 (1), Τάταρης 3 (1), Γουντς 9, Οικονομόπουλος 3 (1), Μάιερ 18 (2)

Τρίκαλα BC Aries (Κώστας Φλεβαράκης): Χουχούμης, Ντάουελ 8 (1), Σόκο 16 (1), Τσιλούλης 4 (1), Τσιάρας 17 (3), Σιόλογκας, Κόνγκερ 3, Κουκουλάς 6, Ρόμπινσον 11 (1), Τιγκ 8

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωμπάσκετ: Με τον κακό της δαίμονα, την Ισπανία στους "8" η Εθνική
Μπάσκετ: Φιλική ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ερυθρό Αστέρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports