Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωμπάσκετ: Τα σενάρια για την "διασταύρωση" της Εθνικής στους "16"

Ευρωμπάσκετ: Τα σενάρια για την "δι...

Πιθανότερη αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το Βέλγιο

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει αήττητη τις υποχρεώσεις της στο 39ο Eurobasket. Σήμερα (9/9) επικράτησε της Σλοβενίας με 83-72, έκανε το 4-0 κι εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Γ' όμιλο του τουρνουά.

Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στο πρώτο νοκ άουτ, το Σάββατο στη Λιλ, χωρίς να πολυνοιάζεται για την έκβαση του ματς με την Ολλανδία (Πέμπτη, 22:00).

Η Ελλάδα, ως πρώτη, παίρνει αυτόματα την τέταρτη ομάδα του Δ' ομίλου, στον οποίο η κατάσταση έγινε αρκετά πιο περίπλοκη μετά την ήττα της Λετονίας από την Ουκρανία το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Δ' όμιλος έχει περιπλεχθεί αρκετά, αλλά όπως φαίνεται το πάνω χέρι για την πρόκριση και την 4η θέση το έχει το Βέλγιο. Η Τσεχία και η Λιθουανία παλεύουν για την 1η και τη 2η θέση στο μεταξύ τους ματς, ενώ η Ουκρανία και η Εσθονία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Όποια κερδίσει (παίζουν με Βέλγιο και Λετονία) αντίστοιχα, κλέβουν την 4η θέση και κάνουν την έκπληξη. Αν κερδίσουν και οι δύο όμως τότε έχουν τετραπλή ισοβαθμία, που δινει και πάλι μεγάλο αβαντάζ στους Βέλγους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωμπάσκετ: Πρώτη και καλύτερη η Εθνική ομάδα
Μπάσκετ: Νίκη για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports