Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: "Με το δεξί" ξεκίνησε ο Ατρόμητος απέναντι στον Λεβαδειακό

Σουπερλίγκ: "Με το δεξί" ξεκίν...

Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν του Λεβαδειακού με 1-0

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Super League ο Ατρόμητος που επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο Εντουάρδο Μπρίτο.

Ξεπερνώντας την απογοήτευση της ήτταςαπό τη Φενέρμπαχτσε και του τρόπου που ήρθε, οι γηπεδούχοι ναι μεν δεν είχαν εξαιρετική απόδοση, περιοριζόμενοι στα βασικά, όμως πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα, χάρη στο γκολ του Μπρίτο στο 37' και διατήρησαν αλώβητη την έδρα τους.

Πλέον, ο Ατρόμητος θα προετοιμαστεί έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και θα ταξιδέψει στην Τουρκία για τη ρεβάνς των play off του Europa League, ώστε να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια έχει για την ανατροπή και την πρόκριση.

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός αν και με ελάχιστες προπονήσεις και ρόστερ λίγων ημερών, προσπάθησε και άγγιξε την ισοπαλία με το πλασέ του Μάντζιου στο 91'. Οπότε, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος και να ελπίζει ότι θα επανακάμψει, με τις μεταγραφές που θα γίνουν στις επόμενες ημέρες.

Γκολ: Μπρίτο 37'

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Ουσέρο, Μπίτολο, Γοδόι, Φυτανίδης, Εμπόου (69' Λαζαρίδης), Μπρίτο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Στόιτσεφ (69' Ναπολεόνι), Λε Ταλέκ (78' Γκαρσία)

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Μουλόπουλος (63' Μιλοσάβλιεφ), Στάθης, Μίνγκας (79' Ναβάρο), Μαχαίρας, Νικολάου, Ρομέου (63' Γιακουμάκης), Εντούιν, Τριποτσέρης, Μάντζιος, Μιλιάζες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Κακό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ με ισοπαλία στην Τούμπα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports