Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Κακό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ με ισοπαλία στην Τούμπα

Σουπερλίγκ: Κακό ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ μ...

Ο δικέφαλος του Βορρά αναδείχθηκε 0-0 με την Ξάνθη στο γήπεδό του

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 απέναντι στην μαχητική Ξάνθη και ξεκίνησε με το... αριστερό τις υποχρεώσεις του στη Super League. Ένταση και σκληρές μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Το rotation δεν είναι μία εύκολη επιλογή, ειδικά όταν γίνεται με παίκτες που είναι ανέτοιμοι. Κι αυτό το αντιλήφθηκαν πολύ καλά όσοι παρακολούθησαν το ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Ο Τούντορ παρουσίασε μία ενδεκάδα με τρεις παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά σε αγώνα (Σάμπο, Λέοβατς και Τσίμιροτ) και τον Ζάιρο που είχε αγωνιστεί μόνο στο φιλικό με τη Βέροια. Μάλιστα, ο νεαρός Βόσνιος ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε μόλις στο 24'΄.

Επιπλέον, είχε το Μακ πολύ μακριά από τον καταπληκτικό εαυτό του  την περασμένη Πέμπτη και έτσι απώλεσε τους πρώτους βαθμούς στην έδρα του.

Πάντως, ο κόσμος που γέμισε και πάλι την Τούμπα, χειροκρότησε στο φινάλε τους παίκτες, δείγμα της διάθεσης που υπάρχει φέτος να στηριχθεί η νέα ομάδα που δημιουργεί ο Ίγκορ Τούντορ.

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Λέοβατς, Ροντρίγκες (62' Κωνσταντινίδης), Τζιόλης, Τσίμιροτ (24' Σαββίδης, 78' Μυστακίδης), Σάμπο, Ζάιρο, Μακ

Ξάνθη: Τσενάμο, Γουάλας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Μπέρτος, Βασιλακάκης (78' Ράνος), Παπαστεργιανός, Λουσέρο, Ντιμίτροφ (55' Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Καπετάνος (63' Ερέα)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Επιστροφή με τριάρα για την ΑΕΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports