Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΥΓΜΗ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Σόφια o Πεφάνης

ΠΥΓΜΗ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Σόφια o Πεφάνης

Ο πρωταθλητής της ΠΥΓΜΗ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και εκτός Ελλάδας

Με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Πατρινός πυγμάχος της ΠΥΓΜΗ Σάκης Πεφάνης, μετά την μεγάλη παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πλέον θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Πιο συγκεκριμένα θα πάρει μέρος με την Εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί στην Σόφια (6-15 Αυγούστου) και θα αγωνισθεί στα 64 κιλά κόντρα στους καλύτερους της Ευρώπης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σάκης Πεφάνης είναι γεννημένος το 1993, ενώ ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα το 2009 και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να αγωνίζεται στο μεγάλο πρωτάθλημα, όπου έχασε τον τίτλο από το γνωστό σε όλους ως «παιδί θαύμα» Τσανικίδη. Στη συνέχεια σταμάτησε να αγωνίζεται λόγω των διοικητικών αναταράξεων στην ΕΑΠ, ενώ είχε ήδη κατακτήσει τέσσερα μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Παρά τα προβλήματα δεν σταμάτησε στιγμή να προπονείται υπό τις οδηγίες του Λάμπρου Μιχαλόπουλου απέχοντας όμως τρία χρόνια από αγώνες.

Το περασμένο Μάρτιο επέστρεψε στην δράση με την παρουσία του στα «Χρυσά Γάντια», όπου ήταν πρώτος, ενώ λίγο αργότερα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας κάνοντας όλους να μιλούν για την άρτια τεχνική του.

Επίσης πριν μερικές ημέρες συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά «LEMESIA-CYPRUS» όπου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Έχει στο ενεργητικό του 38 αγώνες, μεταξύ των οποίων 34 νίκες και 4 ήττες.

Στο πλούσιο ενεργητικό του, ήταν δεύτερος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων το 2010, πρώτος το 2011, πρώτος στη Β’ και Α’ κατηγορία το 2012 και πρώτος το 2015.

Η προετοιμασία εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα γίνει στο προπονητήριο της ΠΥΓΜΗ από τον τεχνικό Μιχαλόπουλο Λαμπρό που θα τον συνοδεύσει στην Σοφία.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας Match Αχαϊας, δείτε το πρωτοσέλιδο:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports