Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η έκπληξη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου στους αθλητές του ΝΟΠ

Η έκπληξη του Ανδρέα Μιχαλόπουλου στους ...

Ο παλαίμαχος άσος του πατραϊκού ποδοσφαίρου επισκέφτηκε το κολυμβητήριο του Ομίλου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΠ με την παρουσία στην διάρκεια της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, του σπουδαίου πατρινού ποδοσφαιριστή, μέλους της ασυναγώνιστης ομάδας της Παναχαϊκής Ανδρέα Μιχαλόπουλου.

Ο παλαίμαχος άσος του πατραϊκού ποδοσφαίρου επισκέφτηκε το κολυμβητήριο του ΝΟΠ για να παρακολουθήσει τον εγγονό του που συμμετέχει στις ακαδημίες εκμάθησης κολύμβησης του Ομίλου.

Με την ευκαιρία συνομίλησε με τον επικεφαλής προπονητή της ομάδας Μάκη Λυκούδη, τον έφορο υδατοσφαίρισης Γιάννη Λεβεντάκο και τον γυμναστή συνεργάτη Γρηγόρη Αθανασόπουλο και ξεναγήθηκε στους χώρους του κολυμβητηρίου, όπου συνάντησε και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα ανδρών του ΝΟΠ εν όψει των αγώνων της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Και όπως ήταν λογικό οι πολίστες του ΝΟΠ άδραξαν την ευκαιρία να βγάλουν και μία φωτογραφία με τον παλιό άσο της Παναχαϊκής.

Από την πλευρά του ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών εύχεται στα νεότερα μέλη της οικογένειας Μιχαλοπουλου να γράψουν ιστορία και στο υγρό στίβο με τα χρώματα του ΝΟΠ.

Η παρουσία πάντως του Ανδρέα Μιχαλόπουλου στην προπόνηση του ΝΟΠ ευχαρίστησε πολλοί τους αθλητές της ομάδας που φωτογραφήθηκαν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΟΠ: Θυμήθηκε παλιές καλές εποχές ο Κανελλόπουλος

Αυτοί που κάνουν τις γυναίκες να ασχοληθούν με τα αθλητικά - Οι ωραίοι του πατρινού αθλητισμού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports