Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΕΠ: Στο ίδιο έργο θεατές για το "Α. Πεπανός"

ΝΕΠ: Στο ίδιο έργο θεατές για το "Α...

Δείτε την ανακοινώση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΠ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, όπου αναφέρεται στο θέμα της πισίνας του κολυμβητηρίου "Α. Πεπανός":

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εδώ και πολλά χρόνια, γινόμαστε μάρτυρες μιας προσπάθειας συστηματικής αμφισβήτησης και μείωσης της λειτουργίας του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».

Κατά περίεργη σύμπτωση όταν «ο καιρός ζεσταίνει και η θερμοκρασία ανεβαίνει…» το δημόσιο κολυμβητήριο αποκτάει ξαφνικά προβλήματα, τα οποία ως διά μαγείας λύνονται κάθε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο όταν το έχουν κάποιοι ανάγκη…

Η ΝΕΠ συστήνει σε όλους όσοι αμφισβητούν την υψηλού επιπέδου λειτουργία του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» (τελευταία απόδειξη η διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καταδύσεων στην Πάτρα και όχι μόνο…) να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, ενώ τόσο οι ίδιοι, όσο και οι αθλητές και οι προπονητές των ομάδων τους να μεριμνούν για θέματα υγιεινής και καθαριότητας.

Τέλος, η ΝΕΠ ήταν από την πρώτη στιγμή εκείνη η οποία μερίμνησε με συντονισμένες ενέργειες και πιέσεις προς τους αρμοδίους για να τακτοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η εκκρεμότητα με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στο «Α. Πεπανός». Γιατί η υγιεινή είναι πάνω από όλα και κυρίως πάνω από την οποιαδήποτε μικροπολιτική και εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Κλείνοντας, η ΝΕΠ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο εργαστήριο Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών και στον καθηγητή κ. Απόστολο Βανταράκη, καθώς επίσης και στην Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ, η οποία κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέρνει να λειτουργεί το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» σε υψηλά επίπεδα.

Καλούμε όλους τους πατρινούς να στηρίξουν αυτό το κόσμημα, γιατί δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.-».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΕΠ: Πρώτη σκόρερ των μίνι κορασίδων η Μπιτσάκου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports