Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κούγιας: "Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να ανέβουμε"

Κούγιας: "Θέλουμε τον κόσμο στο γήπ...

Υποστήριξε ότι η Παναχαϊκή με το απόλυτο εντός θα προβιβαστεί

Ευνοϊκή για την Παναχαϊκή χαρακτήρισε την κλήρωση των πλέι οφ ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος των Αχαιών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90 Fm» και τόνισε:

«Είναι σημαντικό στην διαδικασία στο πλαίσιο της κλήρωσης ότι πάρθηκε η απόφαση για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Είχαμε πληροφορίες ότι πολλές ομάδες ντοπάρονται και σίγουρα αυτή η απόφαση είναι σημαντική. Είναι σα να κάναμε παραγγελία την κλήρωση. Παίζουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας με μία ομάδα στα μέτρα μας και δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ που είναι τιμωρημένη με άδειο γήπεδο. Εμείς θέλουμε το απόλυτο στην έδρα μας και πιστεύω ότι αν το πετύχουμε αυτό θα ανέβουμε Super League.

Η έδρα μας είναι το όπλο μας και αν εξαιρέσουμε τα ματς με ΑΕΚ και Χανιά που ηττηθήκαμε στα υπόλοιπα έχουμε το απόλυτο. Έτσι όπως είναι η κλήρωση μπορούν τα μπόνους των ομάδων υπό προυποθέσεις να εξανεμιστούν. Παίζουμε με ιστορικές ομάδες θέλουμε τα παιχνίδια να τα δει όλη η φίλαθλη Ελλάδα».

Για την διαιτησία τόνισε:

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε κυνηγηθεί. Ο κοριός αποκαλύπτει ότι μας έστησαν για να μην ανέβουμε. Να ανέβει ο Πλατανιάς και έκαναν την δουλειά οι κατηγορούμενοι διαιτητές Κάμπαξης, Ιωαννίδης και Αμπάρκιολης. Μας έχουν στερήσει 7 εκατομμύρια ευρώ. Η Παναχαϊκή είναι παθούσα από την εγκληματική οργάνωση. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε διαιτητικά αίσχη. Όλα τα ματς θα είναι τηλεοπτικά. Μας έχουν κλέψει χρήματα πρέπει να δικαιωθούμε».

Για τον ΠΣΑΠ δήλωσε:

«Ο Συρίγος ο οποίος θυμάστε ποιος είναι… θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη για αυτά που είπε. Δεν έχω σχέση εγώ με κανέναν γυρολόγο. Ο Συρίγος δεν είναι πρόεδρος του ΠΣΑΠ, ο Δημόπουλος είναι πρόεδρος που δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα, μόνο σε κάτι ομάδες Γ’ Eθνικής. Μάλιστα για να καταλάβετε τι γίνεται εκεί, ο Συρίγος που είναι ταμίας, είναι κουνιάδος του Δημόπουλου».

Για το γηπεδικό είπε:

«Έχουμε κάνει αίτημα για μόνιμη χρήση, αρχές Μαΐου λήγουν οι αδειοδοτήσεις για την Super League. Χρειαζόμαστε μόνιμη εκχώρηση, έχουμε ασφαλιστική ενημερότητα, δεν οφείλουμε πουθενά. Μόνο το Στάδιο υπάρχει για μας σαν γήπεδο. Η Αγυιά για να αγωνιστούμε εκεί στην Σούπερ Λιγκ θέλει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ. Όσον αφορά τον Πακάλτση, η οφειλή δεν βαραίνει την ΠΑΕ αλλά εμένα προσωπικά και αφορά ένα μπόνους».

Για τον κόσμο συμπλήρωσε:

«Αν και τώρα ο κόσμος δεν έρθει στο γήπεδο, δεν θα έρθει ποτέ. Αν δεν στηρίξει ο κόσμος αυτά τα παιδιά, ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα, δεν θα το κάνει ποτέ και η Πάτρα δεν θα αξίζει να έχει ομάδα στην Super League. Θα πάμε σε έδρες που θα έχουν γεμάτα γήπεδα, έχουμε την δύναμη να γεμίσουμε το Στάδιο. Δεν μας νοιάζει τι θα κάνει η ΑΕΚ θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, να κάνουμε το απόλυτο και με μία ικανοποιητική συγκομιδή εκτός θα ανέβουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports