Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κιάσσος: "Είμαστε άνδρες, φοράμε παντελόνια"

Κιάσσος: "Είμαστε άνδρες, φοράμε πα...

Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής,μίλησε για την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της πατρινής ομάδας

Ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής Κώστας Κιάσσος απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "κοκκινόμαυροι", στην οποία κατηγορούν τον ίδιο, όπως και τον Σταύρο Βαγγελόπουλο.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγω δημόσια να κατηγορήσω κάποιον παίκτη. Ξέρω ποιου δουλειά είναι αυτό. Δε θα τελειώναμε ούτε σε μια εβδομάδα αν αρχίζαμε να μιλάμε. Δεν υπάρχει, είναι κατευθυνόμενο αυτό.

Εγώ έχω τη συνείδησή μου καθαρή και κοιμάμαι όμορφα. Πήρα τα χρήματά μου, χάρισα και κάποια, αλλά είναι χρήματα που έχω δουλέψει και είναι όλα καλά. Αυτοί που γνωρίζουν, τόσο τα μέλη του ΠΣΑΠ όσο και ο κ. Καλογιάννης, ξέρουν τι έχει γίνει και τι χρήματα πήρα και τι χρήματα χάρισα. Είμαστε άνδρες, φοράμε παντελόνια, δεν μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε.

Από εκεί και πέρα, δε με απασχολεί, δεν μπαίνω στη διαδικασία, τίμησα τη φανέλα και δε με απασχολεί τι κάνουν και τι σκέφτονται. Έχουμε δημοκρατία, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Από τη στιγμή που έκλεισε το θέμα δεν πήρα κάποιο παιδί. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή».

Για τα πλέι οφ στη Φούτμπολ Λιγκ: «Παρακολούθησα πολλά παιχνίδια μέσω δορυφόρου, υπάρχουν αξιόλογες ομάδες. Ο Ηρακλής και η ΑΕΚ είναι πιο καλές ομάδες και νομίζω ότι χρίζονται φαβορί. Αλλά είναι πλέι οφ και δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Εν ψυχρώ εκβιασμός από πλευράς ΠΣΑΠ για τις οφειλές προς τους Σταύρο Βαγγελόπουλο, Κώστα Κιάσσο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports