Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτή την Δευτέρα η Αγγελική Τουμπανάκη και οι Buzz Bastardz live στην Πάτρα

Αυτή την Δευτέρα η Αγγελική Τουμπανάκη κ...

Στο θέατρο Επίκεντρο+, στις 21.30

Το θέατρο Επίκεντρο+ στην οδό Αγίου Διονυσίου και Νόρμαν θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 ένα live της τραγουδίστριας και performer, Αγγελικής Τουμπανάκη, μαζί με τους έξι δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς μουσικούς που αποτελούν το σχήμα των Buzz Bastardz, στις 21.30 το βράδυ.

Στη διάρκεια του live θα γίνει  ζωντανή παρουσίαση του πρώτου τους album.

Η Αγγελική Τουμπανάκη που έχει και σχέση με την πόλη της Πάτρας, θα έχει μαζί της τους εξής μουσικούς,

Βασίλη Κετεντζόγλου - κιθάρες, συνθέσεις

Παντελή Στόικο - τρομπέτα, καβάλ

Γιάννη Παπαναστασίου - άλτο, σοπράνο σαξόφωνο

Παρασκευά Κίτσο - ηλεκτρικό μπάσο

Γιάννη Παπαγιαννούλη - σετ κρουστών και

Γιάννη Αγγελόπουλο – τύμπανα.

Το πληθωρικό τους στίγμα αποτυπώνεται με πρωτότυπες συνθέσεις και ευρηματικές διασκευές σε εφτά διαφορετικές γλώσσες, με μια Βalkan/jazz αισθητική στον ήχο και ένα μοναδικό πάθος στην απόδοση του κάθε κομματιού.

Από την ξεχωριστή ερμηνεία του Sodade της Cesaria Evora, στην αποθεωτική εκτέλεση του «Η Θυμιούλα η μαυρομάτα» και στην γεμάτη έκσταση ηλεκτρική εκδοχή του Αϊδίνικου Ζεϊμπέκικου «Έμαθα πως είσαι μάγκας», η Αγγελική Τουμπανάκη και οι Buzz Bastardz δεν σταματούν να εκπλήσσουν καθώς παρουσιάζουν και πρωτότυπα τραγούδια στα γαλλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, αγγλικά καταλήγοντας στη ρομανί γλώσσα, με την βαθιά συναισθηματική εκτέλεση του ύμνου των Ρομά, "gelem gelem".

Το όλο project που έχει παρουσιαστεί και στην Αθήνα (στον Ιανό και αλλού) ξεκίνησε αρχικά ως η μουσική παράσταση "Colpo grosso" από την Αγγελική Τουμπανάκη το 2007 με διασκευές παραδοσιακών συνθέσεων των Βαλκανίων, της Μεσογείου, της Ανατολίας και της Λατινικής Αμερικής. Μετονομάστηκε σε "Toubanaki & the Buzz Bastardz" τον Οκτώβριο του 2010 όπου προστέθηκαν jazz δομές και αρμονίες.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 10 ευρώ.

Προπώληση στα Musical, Discover, Baron rooge, Δίηχο.

H ηχοληψία και η μίξη ήχου για το άλμπουμ έγινε στο Kyriazis Studios, από τον Τάσο Μπακασιέτα και το mastering στη Νέα Υόρκη, στο Sterling Sound Studio από τον Steve Fallone. Η έκδοση του φυσικού προϊόντος έγινε από την εταιρεία "Metronomos" και η ψηφιακή έκδοση από τη "Hidden Track Records".

Παραγωγή: Αγγελική Τουμπανάκη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View