Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Εργαστήρια Μουσικής και έκφρασης από την Γεωργία Σεργίου

Πάτρα: Εργαστήρια Μουσικής και έκφρασης ...

Στις Γραμμές Τέχνης

Οι ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ διοργανώνουν Εργαστήρια Μουσικής και Έκφρασης  τα οποία θα επιμεληθεί η Γεωργία Σεργίου.

Τα Εργαστήρια θα  ξεκινήσουν  την Τρίτη 31 Μαρτίου , θα λειτουργούν  με ομάδες των 8-10 ατόμων και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα σε συναντήσεις που θα διαρκούν μιάμιση ώρα.

Θα δημιουργηθεί ένα εργαστήριο για παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών  το οποίο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη 17.30-19.00, ένα εργαστήριο για ενήλικες  το οποίο θα λειτουργεί κάθε Τρίτη 17.30-19.00 και ένα πρωινό εργαστήριο το οποίο θα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας από 50 ετών και άνω και το οποίο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη 10.30-12.00.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Μουσικό παιχνίδι ήχων. Ένα εργαστήριο όπου τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, το παραμύθι, τον χορό, την χρήση οργάνων και την οργάνωση μιας μικρής χορωδίας μαθαίνουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους αλλά και να επικοινωνούν με τους άλλους.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

Μουσικοθεραπευτική έκφραση. Το εργαστήριο περιλαμβάνει  τραγούδι, χρήση οργάνων, κίνηση και χορό, χρήση γραπτού λόγου και στοχεύει να ανοίξει διόδους έκφρασης και δημιουργίας απελευθερώνοντας την φυσική ανάγκη για επικοινωνία .

Στις δραστηριότητες θα περιλαμβάνονται ασκήσεις αναπνοής, ασκήσεις φωνητικής  τοποθέτησης και ορθοφωνίας. Μουσικοθεραπευτική ομάδα. Χρήση οργάνων. Δημιουργία και εκτέλεση τραγουδιών. Εκμάθηση θεωρίας της μουσικής, δημιουργία ορχήστρας και χορωδίας.

 

 

Η Γεωργία Σεργίου πήρε δίπλωμα Πιάνου με βαθμό άριστα από το Απολλώνιο Ωδείο το 1985.  Κατόπιν παρακολουθεί μαθήματα Ανώτερων Θεωρητικών και Χορωδίας με τον Γιάννη Ιωαννίδη και μαθήματα φωνητικής με τον Κώστα Ηλιόπουλο στο Εθνικό Ωδείο.

Υπήρξε μέλος της Χορωδίας Αθηνών , της Χορωδίας Ραδιοφωνίας  και της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών.

Από το 1991 έως το 1993 ζει στη Ρώμη όπου στην Ακαδημία της Αγίας Καικιλίας συμπληρώνει τις σπουδές της στο πιάνο με την καθηγήτρια Μπαρόκ Μουσικής Susanna Bernardi.

Από το 2003 έως το 2006 παρακολουθεί κύκλο σπουδών Μουσικοθεραπείας στο Κέντρο Μουσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης καθώς επίσης  Πρακτικές και Σεμινάρια .

 

Εργάζεται σαν καθηγήτρια πιάνου στην Αθήνα (Αττικό Ωδείο και Ωδείο  Ατενέουμ ) και στην Πάτρα (Ωδείο Φιλαρμονικής Εταιρείας  Πατρών και Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View