Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η απάντηση Κούγια στον Απόλλωνα

Η απάντηση Κούγια στον Απόλλωνα

Αιχμές για Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου

Ελέγχους αντιντόπινγκ σε κάθε ματς της Β’ Εθνικής και όχι μόνο σε αυτό ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Παναχαϊκή ζητά ο Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής σε επικοινωνία του είχαμε μαζί του μάλιστα «φρόντισε» να… φωτογραφίσει τον Ηρακλή (χωρίς όμως να τον κατονομάσει), υποστηρίζοντας πως φέτος υπάρχουν παίκτες μεγάλης ηλικίας στην κατηγορία, που παίζουν σαν έφηβοι ακόμα και αγώνες Κυπέλλου για 120 λεπτά, αναφερόμενος ουσιαστικά στο παιχνίδι του «Γηραιού» με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα όμως, επιτέθηκε ανοιχτά και στον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο χαρακτήρισε «κακό προηγούμενο» θέλοντας να υπερθεματίσει για τη χρησιμότητα του αντιντόπινγκ κοντρόλ.

«Θέλω να εκφράσω την απόλυτη συμφωνία μου και στήριξή μου στο θέμα του αντιντόπινγκ κοντρόλ, που εμφανίζεται να θέλει ο Απόλλωνας για το μεταξύ μας παιχνίδι. Όμως, αυτό το θέμα το είχα θέσει εγώ στο προηγούμενο Δ.Σ. της Ένωσης Β’ Εθνικής, γιατί βλέπω ποδοσφαιριστές πολύ μεγάλης ηλικίας που την προηγούμενη χρονιά σε συλλόγους της Σούπερ Λίγκας με μικρό χρόνο συμμετοχής δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους φέτος να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και Κυπέλλου, ακόμα και για 120, σαν έφηβοι», μας δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι ποδοσφαιρικά αδύνατο και ανεξήγητο και, επειδή υπάρχει το προηγούμενο με τον Ολυμπιακό Βόλου με ποδοσφαιριστές που έφυγαν από εκεί και δεν μπόρεσαν να παίξουν ούτε σε ερασιτεχνικά σωματεία Γ’ Εθνικής, έθεσα τα θέμα λοιπόν για το καλό και των ποδοσφαιριστών και των ομάδων.

Για μένα θα έπρεπε να υπάρχει πάντα στη Β’ Εθνική αντιντόπινγκ κοντρόλ. Θα είναι αδικία για τους παραπάνω λόγους τα πλέι οφ να κριθούν από τη διαφορά που θα προϋπάρχει και όχι μέσα από τη διαδικασία των αγώνων. Θεωρώ, λοιπόν, ότι θα πρέπει να είναι μόνιμο το αντιντόπινγκ κοντρόλ».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» έδωσε ο ίδιος και την απάντηση για την καλή φυσική κατάσταση που παρουσιάζει η Παναχαϊκή λέγοντας: «Η δική μας ομάδα τρέχει γιατί έχει κάνει μια καταπληκτική προετοιμασία και το κυριότερο γιατί διαθέτει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Αν δει κάποιος τα εργομετρικά, θα εντυπωσιαστεί και για τις αντοχές και για τα αερόβια».

Όσο για το ματς της Ριζούπολης ο Κούγιας είπε: «Να συγχαρώ τη διοίκηση του Απόλλωνα για την τελευταία της ανακοίνωση. Κι όπως έγινε την Τετάρτη στο ματς με τον Παναιγιάλειο, παρά τα όσα έχουμε υποστεί τα τελευταία δύο χρόνια, τους αναγκάσαμε με τη συμπεριφορά μας, προπονητές, ποδοσφαιριστές, κόσμος, να εκδώσουν ευχαριστήρια ανακοίνωση. Το ίδιο, λοιπόν, θέλουμε να γίνει και με τον Απόλλωνα.

Συναντιούνται οι δύο πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας, με το ίδιο έτος ίδρυσης, και θεωρώ ότι θα γίνει ένα παιχνίδι-διαφήμιση και γιορτή του ποδοσφαίρου».

Τέλος ερωτηθείς για την απόφαση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να τον… απομονώσει στα δημοσιογραφικά αντί για την εξέδρα των επισήμων απάντησε: «Λυπάμαι πάρα πολύ που η διοίκηση του Απόλλωνα με βάζει να κάτσω σε μπουθ, γιατί από τότε που γεννήθηκα στο γήπεδο του Απόλλωνα κάθομαι στην εξέδρα. Θα σεβαστώ, όμως, την απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα».

Πηγή: a-sports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports