Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φινάλε για την Ακαδημία των σπορ

Φινάλε για την Ακαδημία των σπορ

Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Β' Εθνικής

Το Σαββάτο στις 5 το απόγευμα στο Αίγιο η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ θα αντιμετωπίσει το τοπικό Σεριφάτο για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος  Β΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ για την φετινή περίοδο.

Η ομάδα της Πάτρας δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και πλήρης θα παραταχθεί στην πόλη  του Αιγίου με την προσπάθεια της "να επικεντρώνετε στους στόχους που έχουμε θέση ειδικά στους τελευταίους αγώνες"  όπως δηλώνει η προπονήτρια Ελένη Αραβαντινού, η οποία συμπληρώνει:

" Εδώ και καιρό με τους αθλητές μας έχουμε στόχο ποιήσει διάφορες καταστάσεις αγώνων και προσπαθούμε δια μέσου των αγώνων, των φιλικών και των διπλών μεταξύ μας να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Η γενικότερη φιλοσοφία της ομάδος έχει αλλάξει από πέρσι και έχουν μείνει και θα μείνουν  στην ομάδα όσοι αθλητές μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτήν.

Η ομάδα αναμένεται την νέα χρονιά με την προσθήκη ορισμένων γηγενών παικτών μας  που είτε τελειώνουν τις σπουδές τους σε άλλες πόλεις είτε απολύονται από τον στρατό,  κ.λπ. να συνεχίσουμε αυτό που ήδη κάνουμε με τους τωρινούς αθλητές,  ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με βάθος χρόνου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports