Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο

Η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο

Mε δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς το Αίγιο, ενώ ο Σπανός αποβλήθηκε στο ημίχρονο

Με αρκετή ένταση, αποβολές και δυνατές φάσεις ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Παναιγιάλειο, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς μετά την μεταξύ τους ισοπαλία (0-0) για την 23η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε στο 71' Γκοτσούλιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ στη λήξη του ημιχρόνου είχε αποβληθεί ο τεχνικός της Παναχαϊκης Δημήτρης Σπανός.

Να θυμίσουμε ότι στο 42' υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο και μικρή διακοπή, για ένα άκρως επικίνδυνο μαρκάρισμα του Φουρτάδο πάνω στον Χαρτσιά που τον χτύπησε στον αυχένα στην προσπάθεια του να διεκδικήσει την μπάλα.

Στη συνέχεια μπήκε στο γήπεδο ο προπονητής της Παναχαϊκής και μετά είδε την κίτρινη ο Φουρτάδο και αποβλήθηκε ο Δημήτρης Σπανός.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα μετρημένες ήταν οι καλές στιγμές για τις δύο ομάδες στο ντέρμπι της Αχαϊας. Οι κλασικές ευκαιρίες ήταν περισσότερες για την Παναχαϊκή που θα μπορούσε να είχε φτάσει στο γκολ στο 10ο λεπτό με το σουτ του Μπουντόπουλου, στο 40ο με το εξ επαφής σουτ του Κυβελίδη και στις καθυστερήσεις (92') πάλι με σουτ του Κυβελίδη που έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας των «μελανόλευκων».

Η ισοπαλία ουσιαστικά κάνει περισσότερο κακό στην Παναχαϊκή, αφού πιθανότατα θα αυξήσει την διαφορά της στην βαθμολογία με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός): Γεωργακόπουλος, Χούσα, Κάργας, Αλα, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μπαλού, Στεργίδης, Ζλατκόφσκι (46΄ Πατηνιώτης), Μπουντόπουλος, Κυβελίδης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Π. Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Πιζ (46΄ Νάστος), Ουρτάδο, Μπουρλάκης, Μίλεβιτς, Φουρτάδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports