Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μονόδρομος η νίκη για Παναχαϊκή - Υποδέχεται σήμερα (15.00) τον Άλιμο

 Μονόδρομος η νίκη για Παναχαϊκή - Υποδέ...

Θέλει διακαώς το τρίποντο και την ηρεμία της

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα υποδεχθεί σήμερα (15.00) τον Άλιμο στο Παμπελοποννησιακό στάδιο η Παναχαϊκή για την 22η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Η πατρινή ομάδα με το τρίποντο θα βρεθεί ξανά στη δεύτερη θέση μαζί με τον Απόλλωνα (νίκησε 1-0 τον Αχαρναϊκό), έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

H "κοκκινόμαυρη" αποστολή: Γεωργακόπουλος, Δήμιζας, Μπαρούτας, Κάργας, Άλμπι, Κοντοχρήστος, Σούλης, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Γκαντιάγκα, Φουρλάνος, Μπαλού, Πατινιώτης, Χαρτσιάς, Χούσα, Μαρουκάκης, Κυβελίδης, Κορέτα, Ζλατκόφσκι, Μπουντόπουλος.

Από εκεί και πέρα τα Χανιά θέλουν μόνο τη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών για να συνεχίσουν να ελπίζουν στην κατάκτηση της 4ης θέσης και της παραμονής στην κατηγορία.  Τέλος, η Επισκοπή υποδέχεται την Καλλιθέα σε μία μάχη παραμονής, καθώς ο νικητής θα κάνει σπουδαίο βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Για τον Βόρειο όμιλο, η Λάρισα φιλοξενείται από τον Φωκικό και μοναδικός της στόχος είναι η νίκη για να πλησιάσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας καθώς οι γηπεδούχοι θεωρούνται ήδη υποβιβασμένοι.

Η Αναγέννησης Καρδίτσας φιλοξενεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για την παραμονή. Ο Εθνικός Σερρών από την πλευρά του θέλει τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα για να μπορεί να ελπίζει στην παραμονή του. Τέλος, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Αιγινιακό με στόχο το τρίποντο που θα τον φέρει δύο βαθμούς μακριά από τη Λαμία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports