Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι στην Τούμπα, μάχη στην Κρήτη

Σούπερ Λίγκα: Ντέρμπι στην Τούμπα, μάχη στην Κρήτη

Η 28η ημέρα στη Σούπερ Λίγκα θα διεξαχθεί χωρίς θεατές σε όλα τα γήπεδα

Πολύ σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η αυλαία της οποίας ανοίγει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων πέντε.

Με την υπενθύμιση ότι και η 28η ημέρα στη Σούπερ Λίγκα θα διεξαχθεί χωρίς θεατές σε όλα τα γήπεδα, μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, το πρώτο σφύριγμα θα ακουστεί στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου, εκεί όπου ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Οι Κρήτες φλέγονται για βαθμούς αφού κινδυνεύουν πολύ σοβαρά με υποβιβασμό και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τους ευρισκόμενους σε πολύ καλή κατάσταση «πράσινους», που θα επιχειρήσουν να κλείσουν την κανονική περίοδο κάνοντας μόνο νίκες, καθώς εκτός των πλέι οφ έχουν στην άκρη του μυαλού τους και τον τίτλο, δεδομένης της περιόδου ντεφορμαρίσματος που διάγει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός.

Αμέσως ύστερα ακολουθεί η συνάντηση του Περιστερίου μεταξύ του Ατρόμητου και του Πανθρακικού. Οι Περιστεριώτες κυνηγούν την είσοδο στην πρώτη πεντάδα για να παίξουν στα πλέι οφ, όμως οι Θράκες δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αφού βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στον τελευταίο αγώνα του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, στο ντέρμπι της 28ης ημέρας. Ο «Δικέφαλος» διέρχεται περίοδο αγωνιστικής κρίσης και οι Αρκάδες, που σταθεροποιήθηκαν πάλι σε καλό επίπεδο απόδοσης, θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν, αφού αν το πράξουν θα βρεθούν τρίτοι έχοντας υπερκεράσει στην κατάταξη τη μακεδονική ομάδα.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports