Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σκορδίλης: "O Nίκος Βετούλας μου δίνει αυτοπεποίθηση"

Σκορδίλης: "O Nίκος Βετούλας μου δί...

Τόνισε ο αθλητής του Απόλλωνα

«Είναι η πρώτη φορά που έχω έναν προπονητή, τον Νίκο Βετούλα, ο οποίος μου δίνει κάτι που δεν είχα τα προηγούμενα χρόνια, την αυτοπεποίθηση». Αυτά τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο site του ΕΣΑΚΕ ο σέντερ του Απόλλωνα, Γάιος Σκορδίλης με την ευκαιρία της ανάδειξής του σε πολυτιμότερο παίκτη της 16ης αγωνιστικής.

Για τους στόχους του Απόλλωνα μετά τις δύο νίκες με Αρη και Ν. Κηφισιά ο Γάιος Σκορδίλης είπε: «Οι στόχοι μιας ομάδας μπαίνουν στην αρχή της χρονιάς. Ο δικός μας φετινός στόχος είναι να πάμε καλύτερα από τις δύο προηγούμενες χρονιές του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα.

Οπως είπε και ο προπονητής μας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά το «ακόμα καλύτερα» σημαίνει έβδομη ή ακόμα καλύτερα και έκτη θέση. Οτι είναι πάνω από την όγδοη θέση είναι καλοδεχούμενο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το μυστικό της επιτυχημένης πορείας των «μελανόλευκων» ο Γάιος Σκορδίλης τόνισε: «Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας. Ελληνες και ξένοι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες. Εχουμε όμορφο γήπεδο, δυνατή έδρα με κόσμο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και σίγουρα ένα καλό προπονητή. Ολα αυτά δένουν μεταξύ τους και δημιουργούν μια ανταγωνιστική ομάδα».

Τέλος για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 16ης αγωνιστικής ο Γάιος Σκορδίλης είπε: «Είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι σε MVP αγωνιστικής. Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα είναι η τελευταία (σ.σ. γελάει). Είναι σημαντικό επίτευγμα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά η ανάδειξη σε MVP συνδυάζεται με νίκη της ομάδας. Οπότε αυτό είναι το καλύτερο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports