Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αυτό το μενού δεν πρέπει να το χάσετε... Θα μας θυμηθείτε!

Αυτό το μενού δεν πρέπει να το χάσετε......

...η Καθαρή Δευτέρα στη Μεσόγειο αποτελεί πλέον παράδοση

Παρελάσεις, χοροί, ξενύχτια και διασκέδαση μέχρι το πρωί θα αποτελέσουν το "μενού" των επόμενων ημερών για κάθε πατρινό, αμέσως μετά όμως ακολουθεί η Καθαρή Δευτέρα με τις δικές τις παραδόσεις: Βόλτα στη θάλασσα, πέταγμα του χαρταετού και αμέσως μετά γεύμα με απολαυστικά νηστίσιμα πιατα... Φαγητό στη "Μεσόγειο" δηλαδή!

Το restaurant bar που αγαπήθηκε όσο λίγα τα τελευταία 21 χρόνια, τοποθετημένο δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, "λουσμένο" με το φως της ημέρας, κάθε χρόνο τέτοια μέρα ετοιμάζει ένα μενού με τις πιο δημιουργικές θαλασσινές γεύσεις, κάνοντάς μας να παραμιλάμε για μέρες...

Εκτός από τα παραδοσιακά δημιουργικά πιάτα (δεν ξέρεις τί να πρωτοδιαλέξεις, κυριολεκτικά!), μαθαίνουμε ότι για το μεσημέρι της Κ. Δευτέρας ο Σεφ Γιάννης Κόντης έχει εμπλουτίσει το μενού με: Πράσινη σαλάτα με ψίχα καβούρι και εστραγκόν vinaigrette, Χέλι καπνιστό με αγγουράκι τουρσί και αγριοραπανο, Καλαμαρι με αγριορυζο και chili lime vinaigrette, Κροκέτες γαρίδας με ρύζι basmati και κολιανδρο, Λινγκουινι με γυαλιστερες και αρωματικό ζωμό τομάτας και... η περιγραφή σταματάει εδώ γιατί ό,τι κι αν πεις για το φαγητό στη "Μεσόγειο", αν δεν το απολαύσεις δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα! Συμβουλή: κάντε κράτηση έγκαιρα!

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ restaurant bar
Παραλία Κατελλοκάμπου
Τ. κρατήσεων: 2610 994601

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά