Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: Αγχωτική νίκη με 68-61 επί του Στρατωνίου

Προμηθέας: Αγχωτική νίκη με 68-61 επί το...

Στη δεύτερη θέση η πατρινή ομάδα

Τη νίκη μετά από μέτρια εμφάνιση πήρε η ομάδα του Προμηθέα, που με κύριο όπλο την άμυνα της, επικράτησε της ομάδας του Στρατωνίου με 68-61.

Δεν κατάφερε όμως να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή, αφού οι Μαχητές Δόξας Πεύκων επιβλήθηκαν στο ντέρμπι εκτός έδρας του Άργους Ορεστικού και φαντάζουν ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του ομίλου του Βορρά της Β΄ Εθνικής.

Παράλληλα, ο Προμηθέας αποσπάστηκε του 3ου Άργους 4 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα απειληθεί η 2η θέση, που κατέχει αυτή τη στιγμή.
Η ομάδα του Προμηθέα, που πέτυχε τη 10η συνεχόμενη νίκη της, ήταν μπροστά στο σκορ από την αρχή του αγώνα, χωρίς, όμως, να καταφέρει να αποσπαστεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Μάλιστα, στο τελευταίο λεπτό η ομάδα του Στρατωνίου κατάφερε 2 φορές να φέρει το παιχνίδι στο καλάθι (60-58 και 63-61), αλλά η ψυχραιμία των παικτών του Μάκη Γιατρά στο φινάλε έφεραν το τελικό 68-61.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας ήταν για μια ακόμα Κυριακή- στο πλευρό του Προμηθέα, αφού, παρά τη δυσκολία της ημέρας, γέμισε το γήπεδο και γιόρτασε με την ψυχή του σε αποκριάτικους ρυθμούς απολαμβάνοντας τη Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων, και συμμετέχοντας στο «σοκολατοπόλεμο» στο ημίχρονο, ενώ σοκολάτες μετά το τέλος του αγώνα- πέταξαν στις κερκίδες και οι παίκτες του Προμηθέα.

Τα δεκάλεπτα: 19-10, 33-27 (ημ.), 54-46, 68-61

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Γιατράς): Ντιμπ 2, Λάππας 2, Κατιάκος 20, Γιαννικόπουλος 7 (1), Πέττας 17, Τζακόπουλος 9 (1), Μαναβόπουλος 6, Πέτροβιτς 5, Χαμηλός, Νικολάου.

ΣΤΡΑΤΩΝΙ (Νικολαΐδης): Ματενίδης 2, Ζύγουρας 2, Κουντουράτζογλου 6, Μυστιλιάδης 12 (1), Δαβάνης 2, Κιγμεζόγλου 15, Δανάκης 2, Νταράκης 15, Δασκαλόπουλος 5.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports