Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Πασχάλης καταφθάνει στην γιορτινή Πάτρα

Ο  Πασχάλης καταφθάνει στην γιορτινή Πάτρα

Για μία live εμφάνιση αυτή την Παρασκευή στις 23.00

Δύο ξεχωριστές βραδιές έχει ετοιμάσει για αυτή την εβδομάδα το γνώριμο στέκι διασκέδασης της Πάτρας, το Disco Room στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως.

Το πρώτο event θα γίνει την Πέμπτη 27/11/2014 το βράδυ και θα είναι όπως αναφέρουν οι σχετικές αφίσες, ένα fashion night με μουσικές και χορευτικές εκπλήξεις. Χορευτικά την βραδιά έχει επιμεληθεί η σχολή Dirty Dancing και η Eleni Andriopoulou.

Την δε Παρασκευή 28/11/2014 στην γιορτινή Πάτρα λόγω και του εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα το σαββατοκύριακο, θα καταφθάσει ο διαχρονικός και αγέραστος Πασχάλης για μία μοναδική live εμφάνιση στο Disco Room. Ο Πασχάλης έχει ξαναεμφανιστεί με επιτυχία στην Πάτρα και η τελευταία φορά ήταν την Τσικνοπέμπτη του 2014 στον Φάρο. Στο Disco Room ο Πασχάλης είχε ξαναέρθει τον Απρίλιο του 2013.

«Παραδώσου λοιπόν», «Αν μια μέρα σε χάσω», «Σ’ έχω δει κάπου σε ξέρω», «Τζοάννα», "Όταν Πηγαίναμε Μαζί Σχολείο", "Μάθημα σολφέζ", «Κατερίνα Κατερινάκι», «Φύγε σε παρακαλώ» και πολλά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του Πασχάλη αναμένεται να δώσουν το σύνθημα διασκέδασης και κεφιού το βράδυ αυτής της Παρασκευής στο δημοφιλές στέκι της Πάτρας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00.

Να θυμίσουμε ότι ο Πασχάλης αγαπά την Πάτρα και για έναν ακόμη λόγο. Εδώ σπούδασε πριν από μερικά χρόνια ο γιός του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View