Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρώτη εμφάνιση στην Πάτρα για την Ακαδημία των σπορ

Πρώτη εμφάνιση στην Πάτρα για την Ακαδημ...

Στο τοπικό ντέρμπι με τις Ελπίδες Πάτρας

Πρώτη φετινή παρουσία μέσα στην Πάτρα για την ανανεωμένη Ακαδημία των Σπορ για το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής ανδρών. Συγκεκριμένα το Σαββάτο στο Κουκούλι στις 7 το απόγευμα  θα αντιμετωπίσει τις Ελπίδες Πάτρας.

Το φετινό ρόστερ της Ακαδημίας στην ανδρική ομάδα θα αποτελείται από είκοσι αθλητές που έχουν επιλέξει  η προπονήτρια Ελένη Αραβαντινού σε συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας Γιάννη Παπαγιαννόπουλο που είναι οι:

Α. Καρπής, Δ. Καραβανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Π. Βαρελάς (τερματοφύλακες), Δ. Καρύδης, Ι. Τριανταφύλλου, Α. Λαδάς, Κ. Καραγιάννης (πίβοτ), Δ. Μακρυδάκης, Δ. Καλούδης, Α Κοκοής (πλέι-μεικερ), Γ. Μεντζίνης, Ι. Καραλής (αριστερό ίντερ), Π. Παναγιωταρόπουλος, Ε. Προδρομίτης (δεξί ίντερ), Δ. Παπαπαύλου, Χ. Στεμιτσιώτης, Β. Μουράτης (αριστερό εξτρέμ), Κ.Παναγιωταρόπουλος, Α. Μερτής (δεξί εξτρέμ).

Ο έφορος του τμήματος χάντμπολ και παλιός παίκτης της Ακαδημίας των  Σπορ Κώστας Διαμαντόπουλος δηλώνει σχετικά:

“Έχουμε προωθήσει αρκετά νέα παιδιά στην ανδρική ομάδα που ευελπιστούμε με την πάροδο του χρόνου να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα στηρίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα τα αυτά τα παιδιά,  για το μέλλον του Πατραϊκού χάντμπολ γενικότερα.

Εύχομαι καλή αρχή και καλούμε όλους τους φίλους της ομάδος να μας στηρίξουν όσο μπορούν περισσότερο,  γιατί η κρίση που περνά και ο αθλητισμός είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε και την βοήθεια τους σε όλα τα επίπεδα”.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports