Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κερνίτσης Χρύσανθος: "Εύχομαι να πλημμυρίσει η καρδία και η ψυχή σας με το νέκταρ του Αγίου Νεκταρίου".

Κερνίτσης Χρύσανθος: "Εύχομαι να πλ...

Πανηγυρίζει σήμερα ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Πατρών

Πανηγυρίζει σήμερα ο Ιερός Ναός Αγίου Νεκταρίου Πατρών. Το πρωί τελείται Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα θα γίνει λιτάνευση της εικίνας. Χθες τελέστηκε  ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός κατά τον οποίο χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος. Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στον βίο και την δράση του Αγίου.

Τόνισε πως πρέπει όλοι μας να βαδίσουμε στα χνάρια του Αγίου και να μιμηθούμε την Αγία βιοτή του. Ευχήθηκε σε όλους η ζωή τους να είναι πλημμυρισμένη από το νέκταρ που αναβλύζουν από τα Ιερά Λείψανά του.

Προέτρεψε σε όλους να αφήσουν την ζωή τους στην πρόνοια του Θεού, ώστε να βρίσκουν αρωγή και παρηγοριά στα προβλήματά τους.

Επίσης, στον Εσπερινό παρέστησαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος καθώς και λοιποί Ιερείς και Διάκονοι

Οι Ιερές Ακολουθίες θα συνεχίστηκαν με την Ιερά Αγρυπνία και τα εγκώμια του Αγίου Νεκταρίου και σήμερα το πρωί με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και την Ιερά Παράκληση και την Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις