Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: 2ος κύκλος του θεσμού "Mentoring in Human Capital"

Πάτρα: 2ος κύκλος του θεσμού "Mento...

Στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), προσκαλεί στελέχη που ηγούνται, διοικούν και αναπτύσσουν μικρές ή μεγαλύτερες ομάδες, ή απασχολούνται επαγγελματικά με τη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού, στον 2ο κύκλο του θεσμού «Mentoring in Human Capital», που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, την Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17.00, στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ ( Πλ. Πίνδου 1, Γούναρη & Αγ. Ανδρέου).

Με την πρωτοβουλία αυτή το Ινστιτούτο αποσκοπεί, μέσω της διαδικασίας του Mentoring, στη μετάδοση και αξιοποίηση γνώσεων, καλών πρακτικών και δημιουργικών λύσεων από έμπειρα στελέχη της Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, σε μια κοινή προσπάθεια επίλυσης και αντιμετώπισης των κρίσιμων θεμάτων του Ανθρωπίνου Δυναμικού που απασχολούν τις επιχειρήσεις σήμερα.

Η πρωτοβουλία αυτή του Ινστιτούτου συμπίπτει με μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τη χώρα όπου ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πολύ πιο σημαντικός και πιο καταλυτικός στην αναπτυξιακή διαδικασία. Τα καλά αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσα από συλλογικές προσπάθειες, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην επικοινωνία και στην επιμονή για ένα καλύτερο μέλλον.

Ενδεικτικά θέματα προς συζήτηση αποτελούν:

  • Η εργασία και το στρες
  • Διαχείριση εργασιακών σχέσεων, (μειώσεις προσωπικού, μειώσεις αποδοχών κλπ.)
  • Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Εργαζομένων
  • Διαχείριση συγκρούσεων
  • Λήψη αποφάσεων
  • Επιχειρηματική ηθική
  • Επαγγελματική εξέλιξη
  • Διαχείριση της Απόδοσης, αναγνώριση και επιβράβευση, στο χώρο εργασίας

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων ανά συνάντηση, παρακαλούμε για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Άντυ Γαρδίκη, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573 και 2610 361567 Fax: 2610 361517, e-mail: [email protected], website: www.eede.gr

 

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 52 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.700 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 25 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 4.000 αποφοίτους.

 

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της ΕΕΔΕ και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά