Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Καμπάνες από FIBA σε Τεόντοσιτς, Φώτση, Κρστιτς και Σχορτσιανίτη

Καμπάνες από FIBA σε Τεόντοσιτς, Φώτση, ...

Ποινές 2 και 3 αγωνιστικών για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

O καβγάς που στήθηκε στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση του «Ακρόπολις» ανάμεσα σε Ελλάδα και Σερβία δύσκολα θα έμενε ατιμώρητος από τη FIBA. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, δύο ημέρες πριν από την έναρξη του Mundobasket, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επισήμως τις τιμωρίες αρκετών εκ των  προσώπων που μετέτρεψαν σε ρινγκ το κλειστό, ωστόσο σύμφωνα με το gazzetta.gr οι Φώτσης, Σχορτσιανίτης, Κρστιτς και Τεόντοσιτς θα είναι η τετράδα η οποία θα δεχτεί τιμωρίες.

Από τη Σερβία γίνεται γνωστό πως ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδος θα απουσιάσει από τις πρώτες συναντήσεις με Κίνα και Πουέρτο, κάτι που θα ισχύσει και για τον «Σόφο».

Από την άλλη, σύμφωνα πάντα με το gazzetta.gr, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες των Κρστιτς και Τεόντοσιτς για 3 και 2 αγωνιστικές αντιστοίχως. Το κακό, πάντως, δεν αναμένεται να είναι μεγάλο για τη Σερβία, αφού οι πρώτες αναμετρήσεις της στο Mundobasket είναι κατά σειρά απέναντι σε Ανγκόλα, Γερμανία και Ιορδανία.

Ο σέντερ των Θάντερ, που τραυμάτισε με καρέκλα τον Γιάννη Μπουρούση, θα κληθεί επίσης να πληρώσει πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ, ενώ η σέρβικη ομοσπονδία δέχθηκε πρόστιμο ύψους περίπου 15.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports