Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Χώρος περιπάτου το οικόπεδο απέναντι απο το γήπεδο του Γλαύκου στα Κρύα Ιτεών

Πάτρα: Χώρος περιπάτου το οικόπεδο απένα...

Επίσκεψη Δημαρά στην περιοχή

Τα Κρύα Iτεών επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς συνοδευόμενος Από τους αντιδημάρχους Πράσινου, Περιβάλλοντος και Τοπικής Οικονομίας, Γιώργο Σιγαλό, Έργων, Βασίλη Λοτσάρη, Καθαριότητας, Αχιλλέα Γεωργακόπουλο, και Διοίκησης και Επικοινωνίας, Χαράλαμπο Στανίτσα. Στη συνάντηση που είχε με το Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου και μέλη του Αθλητικού Ομίλου Γλαύκου συζήτησαν για τα προβλήματα της περιοχής.

Ο Δήμαρχος περιηγήθηκε στις γειτονιές,  ξεναγήθηκε στο νέο γήπεδο της ομάδας μπάσκετ του Γλαύκου, μίλησε με τον Διευθυντή του 52ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και με την Προϊσταμένη του 51ου Νηπιαγωγείου.

Ο Δήμαρχος έδωσε εντολή να γίνει το ταχύτερο δυνατόν η διάνοιξη της οδού Μαρκιανού ώστε να ενωθεί με τον περιμετρικό δρόμο της πλατείας, καθώς επίσης και η εκχέρσωση του μεγάλου εγκαταλελειμμένου κοινόχρηστου χώρου έναντι του γηπέδου του Γλαύκου και η απόδοση του ως χώρο περιπάτου στους κατοίκους. Διαβεβαίωσε τέλος τους κατοίκους ότι θα ικανοποιηθούν κατά το δυνατόν τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις