Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατσιφάρας: Ο Γιώργος Σπαθαράκης αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό

Κατσιφάρας: Ο Γιώργος Σπαθαράκης αφήνει ...

Δήλωση για την απώλεια του εκδότη των "Γεγονότων"

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του 57χρονου Γιώργου Σπαθαράκη εκφράζει στην οικογένειά του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα το μήνυμα του κ. Κατσιφάρα έχει ως εξής:

«Σκληρός μαχητής και αγωνιστής μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του, ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Γεγονότα» αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη δημοσιογραφική οικογένεια, αλλά και στην κοινωνία της Πάτρας στην οποία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ήταν ένας ιδιαίτερα μαχητικός δημοσιογράφος, εύστοχος και καυστικός σχολιαστής, ο οποίος συνέδεσε τον οξύ του λόγο με μια περίοδο, όπου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δη οι εφημερίδες γνώριζαν μεγάλη άνθηση, ενώ έντονη ήταν και η πολιτική του δράση.

Πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής του με σθένος και αξιοπρέπεια προσπαθώντας να κρατήσει ζωντανή την «αγάπη» του, την εφημερίδα του, τα «Γεγονότα» και το κατάφερε παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις οικονομικές συνέπειες υπάρχουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την τελευταία πενταετία.

Ο Γιώργος Σπαθαράκης, θα  αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο για όλους και θα παραμείνει σημείο αναφοράς, με παρακαταθήκη το μοναδικό τρόπο με τον οποίο έκανε τη δουλειά του, στα χνάρια της οποίας θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια ιδιαιτέρως στην σύζυγό του Αγγελική Ανυφαντή και τον αδελφό του Μιχάλη, όσο και στους συνεργάτες του».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις