Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Αυτόνομη Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων: Oι θέσεις της για τη Γενική Συνέλευση

Πάτρα - Αυτόνομη Ενωτική Κίνηση Εργαζομέ...

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

"Το σχέδιο  νόμου που εισηγείται η κυβέρνηση για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και για το κλείσιμο οργανισμών έρχεται με μοναδική επιδίωξη την υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεων της κυβέρνησης .

Στόχος είναι η συρρίκνωση του δημοσίου  ,  η εκχώρηση αρμοδιοτήτων του στον ιδιωτικό τομέα καθώς και η συρρίκνωση προσωπικού.

Μέσα από μια απαράδεκτη  διαδικασία <<αξιολόγηση>> επιβάλει στους προϊστάμενους και στους διευθυντές να βαθμολογήσουν υποχρεωτικά το 15% του προσωπικού με χαμηλές βαθμολογίες άρα και υποψήφιοι για απόλυση , για να συμπληρωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων που θα απολυθούν και να προστεθούν μαζί με αυτούς που φεύγουν το Μάρτιο (Σχολικοί φύλακες και Δημοτική αστυνομία )που τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας το προηγούμενο καλοκαίρι.

Το κλείσιμο απολύτως απαραίτητων οργανισμών όπως ΟΕΚ,ΟΕΕ ΚΑΙ ΕΟΠΥΥ θα έχουν τεράστιες συνέπειες για το κοινωνικό σύνολο .

Το πώς βλέπει η κυβέρνηση το Δημόσιο είναι ξεκάθαρο και από την απόφαση του ΣΤΕ σε σχέση με τις περικοπές των ένστολων, ΜΟΝΟ για τους ένστολους είναι αντισυνταγματικές οι περικοπές.

Προωθούν, λοιπόν, ένα δημόσιο που θα το αποτελούν μόνο οι δυνάμεις καταστολής και που θα υπηρετούν την ασφάλεια του καθεστώτος.

ΥΓΕΙΑ ,ΠΑΙΔΕΙΑ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΚΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ και θα έχουν πρόσβαση σε αυτά  μόνο όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα

Η     ΑΥΤΟΝΟΜΗ    ΕΝΩΤΙΚΗ    ΚΙΝΗΣΗ οι Δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς ,όλοι οι εργαζόμενοι οφείλουμε να υπερασπιστούμε βασικές αξίες όπως το κράτος πρόνοιας και τα εργασιακά δικαιώματα .θέλουμε ένα δημόσιο το οποίο θα αποτελέσει βασικό μοχλό για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. οφείλουμε να υπερασπιστούμε το δικαίωμα κάθε συμπολίτη μας στην υγεία ,στην παιδεία στην κοινωνική πρόνοια.

Δεν θα τους επιτρέψουμε το ξεπούλημα τη δημόσιας περιουσίας

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις