Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πέμπτη η Μουρτά στη Βραζιλία

Πέμπτη η Μουρτά στη Βραζιλία

Η αθλήτρια της Ολυμπιάδας έκανε 56.84’ στον τελικό των 400μ. στη Παγκόσμια Γυμνασιάδα

Η Δέσποινα Μουρτά κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 400μ. στην παγκόσμια γυμνάσιαδα που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Βραζιλία με χρόνο 56.84’.

Μία δυνατή κούρσα για την αθλήτρια της Ολυμπιάδας Πατρών, στην οποία νικήτρια αναδείχθηκε η Αναστάσια Κουντράσεβα (Ρωσία) που τερμάτισε σε 55.13’. Το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μ., κατέκτησε η Κύπρια Καλλιόπη Κουντούρη με 55.78.

Επίσης μια ανάσα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου βρέθηκε η Φωτεινή Μπασινά στη δεύτερη ημέρα των αγώνων στίβου στην Παγκόσμια Γυμνασάδα, στην Μπραζίλια.

Η νεαρή δισκοβόλος κατέλαβε την τέταρτη θέση με βολή στα 36.46 μ., με το χάλκινο μετάλλιο να “κλείνει” στα 36,78 μέτρα. Στην έκτη θέση των αγωνισμάτων τους βρέθηκαν η Αννα Δημητριάδου και η Αννα – Κλεονίκη Θεοδώρου, σε 100 μ. εμπ. και ύψος αντίστοιχα.

Η εμπόδιστρια από την Εδεσσα τερμάτισε σε 14.97, ενώ η Θεοδώρου ξεπέρασε στο ύψος το 1,74 μέτρα. Ο Κώστας Μίγας τερμάτισε όγδοος στα 1.500 μ. με 4.19.66, σε αντίθεση με την Ολγα Βεκιάρη στο αντίστοιχα αγώνισμα των κοριτσιών, που δεν τερμάτισε. Τέλος στο επί κοντώ, ο Πέτρος Χατζίου ακυρώθηκε στο αρχικό υψος. Οι καλές εμφανίσεις των αθλητών της Κύπρου συνεχίστηκαν και το Σάββατο, καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο της Σταύρου στα 100 μ. ήρθε και εκείνο της Ναταλίας Χριστοφή στα 100 μ. εμπ. με 14.09.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports