Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά το "Rex" ξεκινά εμφανίσεις στο "Posidonio" της Αθήνας στην παραλιακή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μετά το "Rex...

Ο νεαρός τραγουδιστής με καταγωγή από την Λευκάδα γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τη δυναμική μπαλάντα "Ποτέ Ξανά"

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ένας απ’ τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς νέους λαϊκούς τραγουδιστές, ξεκινάει από σήμερα Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, Posidonio.

Με το δυναμικό κομμάτι «Ποτέ ξανά», που έχει γράψει ο Γιώργος Θεοφάνους τη μουσική και η Ναταλία Γερμανού τους θαυμάσιους στίχους, να είναι ήδη μια μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, ο 27χρονος Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται στην πίστα του Posidonio υποσχόμενος μοναδικές βραδιές διασκέδασης που προβλέπεται να ενθουσιάσουν.

Εκτός από το «Ποτέ ξανά», ήδη έχουν ξεχωρίσει από την τελευταία δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Παιδί Γενναίο», το ομώνυμο τραγούδι του Γ. Θεοφάνους που «σκαρφαλώνει» καθημερινά όλο και πιο ψηλά στο ελληνικό airplay, το «Θα σε εκδικηθώ» αλλά και το «Μία νύχτα κόλαση».

Στο νέο πρόγραμμα του αναμένεται να παρουσιάσει όλες τις έως τώρα επιτυχίες του που έχουν αγαπηθεί από το κοινό όπως το «Μάλλον κάτι ξέρω», το «Αντίο λέμε», το κομμάτι «Παίζεις με τα μάτια (Είσαι ότι να ναι)», το «Ερωτευμένος και τρελός», κ.α.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει γεννηθεί στις 21 Μαϊου 1986 στην Αθήνα. Με καταγωγή από την πλευρά του πατέρα του από τη Λευκάδα, μεγάλωσε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο.

Συνέχισε μαθαίνοντας κιθάρα καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, πέρασε στη Νοσηλευτική ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε στο μουσικό ριάλιτι Fame Story 3 του ΑΝΤ1, αποσπώντας θετικά σχόλια και κριτικές για την φωνή και την παρουσίαση του.

Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, ο Νίκος Κουρκούλης, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, κ.α.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο «Παιδί γενναίο» από την Universal Music Greece όπου όλο το άλμπουμ το υπογράφει ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης των επιτυχιών Γιώργος Θεοφάνους, σε στίχους αξιόλογων στιχουργών όπως η Ναταλία Γερμανού, η Όλγα Βλαχοπούλου, ο Γιάννης Δόξας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης και ο Κωνσταντής Χανιώτης.

Την περασμένη χειμερινής σαιζόν εμφανίστηκε στο "REX Music Theater" στην οδό Πανεπιστημίου δίπλα στο Νίνο και την Άντζελα Δημητρίου.

Όπως γραφτεί σε δημοσιογραφικά ρεπορτάζ αλλά και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε σε συνέντευξη του στο Madame Figaro στο τεύχος του Φεβρουαρίου 2013, έχει γεννηθεί μαζί με τα άλλα δύο του αδέρφια και μάλιστα είναι τα πρώτα τρίδυμα αδέρφια που γεννήθηκαν στην Ελλάδα με εξωσωματική γονιμοποίηση!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight