Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανοίγει η αυλαία για τις γυναίκες του Απόλλωνα

Ανοίγει η αυλαία για τις γυναίκες του Απόλλωνα

Την Κυριακή με τον Έσπερο

Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας, την ερχόμενη Κυριακή. Η ομάδα του Απόλλωνα θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο(17:00). Θα προηγηθεί το παιχνίδι Αχαγιά 82-Ζάκυνθος (12:00).

Οι παίκτριες έχουν προετοιμαστεί αρκετά καλά παρά τις δυσκολίες λόγω των μαθημάτων τους. Σύμφωνα με την Ράνια Γκοτσοπούλου, προπονήτρια των γυναικείων τμημάτων, οι αθλήτριες έχουν δείξει μεγάλη θέληση και δουλεύουν σκληρά, ώστε να παρουσιάσουν μια καλή αγωνιστική εικόνα.

Ο στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα στο μέλλον, μέσα από την μεθοδική δουλειά που γίνεται με τον προπονητή Μιχάλη Δελάρτα, να προκύψει μια δυνατή ομάδα στην οποία οι περισσότερες παίκτριες να προέρχονται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα και της Αχαγιάς. Για την φετινή σεζόν ο στόχος του Απόλλωνα Πάτρας είναι να κρατηθεί η ομάδα ψηλά στην βαθμολογία και να διεκδικήσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Οι προπονήτριες Ράνια Γκοτσοπούλου (του Απόλλωνα) και Μαρία Κότσιφα (Αθηναϊκού)

Οι προπονήτριες Ράνια Γκοτσοπούλου (του ...

Οι προπονήτριες Ράνια Γκοτσοπούλου (του Απόλλωνα) και Μαρία Κότσιφα (Αθηναϊκού)

Εξάλλου, η Ρ. Γκοτσοπούλου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Αθηναϊκού στη διάρκεια των Χριστουγέννων και είχε συνεργασία με τους ανθρώπους του αθηναϊκού συλλόγου στα πλαίσια της συνεργασίας των γυναικείων τμημάτων μπάσκετ του Απόλλωνα με την ομάδα του Βύρωνα, που είναι μια από τις καλύτερες του αθλήματος πανελλαδικά. Μάλιστα, οι παίκτριες του Αθηναϊκού της χάρισαν αναμνηστική μπλούζα της ομάδας με τις υπογραφές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports