Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πατραϊκό Γυμναστήριο: Μία χρονιά σημαντικών επιτυχίων με την Βασιλική Μητροπούλου

Πατραϊκό Γυμναστήριο: Μία χρονιά σημαντι...

Κατέκτησε τη 2η θέση στα 55g Light Contact και 3η θέση στα 55g στο Semi Contact στο Παγκόσμιο Κύπελο Kick Boxing WAKO judgement Day

Χρονιά σημαντικών επιτυχιών ήταν το 2012 για το Πατραϊκό Γυμναστήριο και την πρωταθλήτρια του, Βασιλική Μητροπούλου, κάτοχο τεσσάρων Dan Kick Boxing.

Συγκεκριμένα η Βασιλική Μητροπούλου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κick Boxing WAKO, κερδίζοντας την 3η θέση στην κατηγόρια 55kg Semi Cintact, που πραγματοποιήθηκε 23-26 Νοεμβρίου 2011 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, 1η θέση στην κατηγορία 55kg Light Contact στο Παγκόσμιο Κύπελο Αthens Challenge Kick Boxing WAKO που έγινε στις 4-5 Φεβρουαρίου 2012 στην
Αθήνα, 2η θέση στα 55g Light Contact και 3η θέση στα 55g στο Semi Contact στο Παγκόσμιο Κύπελο Kick Boxing WAKO judgement Day που έγινε στις 12-13 Μαίου 2012 στο Sheffield(UK).

Μετά από όλες αυτές τις επιτυχίες, η Βασιλική Μητροπούλου βρίσκεται στην 3η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη Ranking List Semi Contact-55kg Kick Boxing WAKO (www.wakopro.org).

H Βασιλική Μητροπούλου έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τον δάσκαλο της Παναγιώτη Μαντέλη για το Πανευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Kick Boxing WAKO που
θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο 2012 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στα Sportaccord World Combat GAMES που οργανώνεται στην Αγία Πετρούπολη της
Ρωσίας, 18-28 Οκτωβρίου 2013.

 

Ο υπεύθυνος του Πατραϊκού Γυμναστηρίου Παναγιώτης Μαντέλης τονίζει ότι οι πολεμικές τέχνες διδάσκουν το παιδί πως να θέτει στόχους και να τους πετυχαίνει.

Το Πατραϊκό Γυμναστήριο εκτός από μαθήματα πολεμικών τεχνών, βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν τις αρετές της αυτοπεποίθησης, της αφομοίωσης, της ακεραιότητας, της εντιμότητας και της ευγένειας του χαρακτήρα.

Τα μαθήματα πολεμικών τεχνών απευθύνονται σε παιδιά έως την ηλικία των 13 ετών τα οποία μπορούν να επιλέξουν μέσα από πέντε διαθέσιμες πολεμικές τέχνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports