Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Χαντμπολ: Στον Ποσειδώνα Λουτρακίου ο πατρινός Κώστας Βλαχογιώργος

Χαντμπολ: Στον Ποσειδώνα Λουτρακίου ο πα...

Δόθηκε απο τις Ελπίδες με υποσχετική ενος έτους

Στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής του χαντμπολ ανδρών, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα στον νεοφώτιστο Ποσειδώνα Λουτρακίου, ο τερματοφύλακας των Ελπίδων Πάτρας Κώστας Βλαχογεώργος, με υποσχετική μεταγραφή ενός χρόνου.
"Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Λουτρακίου και ο τρόπος διαχείρισης της μεταγραφής του παίκτη απο την ομάδα μας  θεωρείται μεγάλη επιτυχία, διότι στούς πολύ δύσκολους οικονομικούς καιρούς που διανύουμε καταφέραμε  να εξασφαλίσουμε  στον παίκτη τις απαραίτητες και βασικές  συνθήκες που του επιτρέπουν να είναι αφοσιώμενος στην καριέρα του και στούς στόχους του.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να δίνει τέτοιου είδους ευκαιρίες και σε άλλους αθλητές της, έχοντας μια διαφορετική αντίληψη και φιλοσοφία σε αθλητικά ζητήματα, με βασικό στόχο την διαμόρφωση αθλητών με ήθος και χαρακτήρα.

Σαν σύλλογος νιώθουμε υπερήφανοι που μπορούμε και δίνουμε την δυνατότητα σε αξιόλογους αθλητές μας να κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας στον Κώστα , να έχει μία λαμπρή σταδιοδρομία και η αξιοπρέπεια και το ήθος του , να τον ακολουθούν σε κάθε του στιγμή" αναφέρουν σε ανακοίνωσή του οι πατρινοί διοικούντες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters