Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται να τραγουδήσει στην Ακράτα

Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται να τραγουδήσε...

Ο γοητευτικός και ταλαντούχος ερμηνευτής θα εμφανιστεί μαζί και με την Ελισάβετ Σπανού το Σάββατο 23 Ιουνίου στο Hangover club

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους τραγουδιστές και συνθέτες, ο Γιώργος Σαμπάνης θα έρθει στην Αχαία για μία συναυλία το ερχόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί και με την Ελισάβετ Σπανού πρόκειται να εμφανιστούν στην Ακράτα στο «Hangover club» υποσχόμενοι ένα ξεχωριστό live με πολλές εκπλήξεις.

Οι δυο γνωστοί καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν όλες τους τις επιτυχίες που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό. Ο Γιώργος Σαμπάνης που το τελευταίο διάστημα πολυσυζητήθηκε λόγω της σχέσης του με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη είναι ένας τραγουδιστής με μεγάλο ρεύμα στη νεολαία και ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό και όχι μόνο.

Τα κομμάτια του όπως  το «Σαν το φύλλο στον αέρα», «Μυστήριο Τρένο», «Στων Ματιών σου το γκρίζο» σκίζουν πραγματικά και ακούγονται συνεχώς στα ραδιόφωνα. Μία ακόμα από τις μεγάλες επιτυχίες του που αγαπήθηκε από τη νεολαία ήταν το ντουέτο του με την Ραλλία Χρηστίδου στο «Πάνε μέρες που δεν σου’ πα σ’αγαπώ» που είχε γράψει τη μουσική ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους ο Γιάννης Δόξας. Όσο για την Ελισάβετ Σπανού, αξίζει να σημειωθεί ότι της εμπιστεύτηκε τραγούδια ο Φοίβος όπως το «Εγώ και Εσύ» ή το «Ο Χρόνος».

Ο Γιώργος Σαμπάνης αυτό το διάστημα έρχεται πιο έτοιμος και δυναμικός από ποτέ με ένα ολοκαίνουργιο καταπληκτικό τραγούδι, που αποτελεί και τον προάγγελο του νέου ολοκληρωμένου άλμπουμ που ετοιμάζει πυρετωδώς αυτόν τον καιρό.

Ο νεαρός δημιουργός και τραγουδιστής κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μόνο Αν Θες Εμένα», που είναι ένα ρυθμικό χορευτικό κομμάτι με ιδιαίτερα ερωτικούς στίχους από την Ελεάνα Βραχάλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight