Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις αριθμολογίας για σήμερα 19 Νοεμβρίου

Προβλέψεις αριθμολογίας για σήμερα 19 Νοεμβρίου

Από την σύμβουλο αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  19 Νοεμβρίου  και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν την  1, 10, 19 ή 28  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  19
(Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν την 1, 10, 19  ή 28  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 19. (  1,10, 19, 28).
Εχεις ανεξάρτητο πνεύμα, μια επιθυμία να ηγείσαι να είσαι πρωτότυπος και συνήθως έχεις θάρρος. Πάνω από οτιδήποτε άλλο, είσαι πρωτοπόρος.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: ΄Εχεις μία τάση προς τον εγωκεντρισμό  και δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου σε σχέση με τους άλλους. Σε αυτή τη ζωή θα δοκιμαστείς σε καταστάσεις ,όπου θα πρέπει να  ανταποκριθείς με συμπόνια και κατανόηση και να συνεισφέρεις στη βελτίωση των άλλων.
Εχεις διοικητικές ικανότητες, αν και συχνά αντισυμβατικές, διαθέτεις  εξαιρετικό μυαλό και έχεις μεγάλη ποικιλία στη δημόσια και ιδιωτική ζωή σου. Δεν τα παρατάς εύκολα και συνήθως πρέπει να ξεπεράσεις εμπόδια, πριν φτάσεις στην ηγετική θέση που επιθυμείς πολύ.

Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ  ΧΡΟΝΙΑ ( Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις  19 Νοεμβρίου)
Χρονιά για να στραφείς προς τον εσωτερικό σου εαυτό. Θα χρειαστεί να περάσεις κάποιο χρόνο μόνος ,ώστε να ξεκουραστείς καθώς θα επανεξετάζεις τους στόχους ,τη σχέση και την ίδια την κατεύθυνση της ζωής σου.

Το προσωπικό σου έτος εφέτος κυβερνά τις νομικές υποθέσεις, έτσι αυτό το χρόνο μπορεί να τελειώσει η διευθέτηση εκκρεμών ασφαλιστικών θεμάτων ή οποιοδήποτε ζήτημα στο οποίο υπάρχουν νομικά έγγραφα.

Είναι χρονιά για να πάρεις επιμορφωτική άδεια, ή να φύγεις για άλλα μέρη, προς αναζήτηση του οράματός σου. Προσφέρεται για να ζήσεις ήσυχα και να ακούσεις την εσωτερική σου καθοδήγηση.'

Ετος που ευνοεί τους κρυφούς δεσμούς, τις μυστικές για κάποιο λόγο "απαγορευμένες σχέσεις". Για όλη τη διάρκεια της επίδρασής  του  ,αυτοί οι δεσμοί θα πρέπει να μείνουν κρυμμένοι. Αν ανακαλυφθούν,θα καταλήξουν σε συμφορά. Την επόμενη θα είναι πιο εύκολο να παραμεριστούν τα εμπόδια που τους φράσουν το δρόμο.

Αποφασιστικά αρνητικό για οποιαδήποτε οικονομική επιχείρηση, για οποιαδήποτε ενέργεια "ριψοκίνδυνη", που σχετίζεται με χρήματα, για τις κερδοσκοπικές επιχειρήσεις...  
Ευνοούνται οι απασχολήσεις σε μελέτη και έρευνα, κληρονομιές, δωρεές,

επιχορηγήσεις...

Προσαρμόσου στην πραγματικότητα, αλλά άφησε την φαντασία σου να τρέξει ελεύθερα σ΄ανεξερεύνητες περιοχές.
Μεγάλωσε τον εσωτερικό σου πλούτο. Συλλογίσου τις βασικές αξίες της ύπαρξης. 

Ο   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ  (Η ροή του μήνα Νοεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις  19 Νοεμβρίου)

Θερίζεις αυτά που έσπειρες τους προηγούμενους μήνες. Θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ,να απαγκιστρωθείς και να απελευθερωθείς από καταστάσεις από τη ζωή σου.


Κάποια πράγματα θα πάρουν οριστικό τέλος. Η περάτωση θα είναι το Α και το Ω .Θα έχεις διάθεση να καθαρίσεις αρχειοθήκες και ντουλάπια, να τελειώσεις παλιούς δεσμούς.

Η ενέργεια αυτού του μήνα σε καλεί να δώσεις ,ένα τέλος σε εκκρεμότητες, να τις αφήσεις να φύγουν από τη ζωή σου και να κάνεις χώρο για κάτι καινούργιο που θα έλθει τον επόμενο μήνα. 

Οι αντιθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτό το μήνα, έχουν την τάση να βαστάξουν πολύ, αν όχι να μείνουν για πάντα αγεφύρωτες. Είναι κατάλληλος μήνας για να κόψεις δεσμούς που έχουν γίνει ανεπιθύμητοι. Τόσο στο αισθηματικό επίπεδο, όσο και στον τομέα της φιλίας ή των υποθέσεων.

Μην προσπαθείς να καλέσεις πίσω κάποιον που απομακρύνεται ή να αρπάξεις από τα μαλλιά μια κατάσταση που είναι ανεπανόρθωτα  καταδικασμένη. Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτού του προσωπικού σου  μήνα είναι εύκολο να δεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος πόλου ακίνητου μέσα σ΄έναν κόσμο που πάει στην καταστροφή. Πρέπει να καταπολεμήσεις αυτή την τάση, εμποδίζοντάς τη να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους.

Μη δίνεις υπερβολική σημασία στα προσωπικά σου αισθήματα, αλλά προσαρμόσου στα γεγονότα. Μην είσαι εγωϊστής.


Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία