Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Με νέο πρόσωπο στη Βέροια

Παναχαϊκή: Με νέο πρόσωπο στη Βέροια

Χωρίς τους τιμωρημένους Χλωρό και Ιωάννου - Μέσα ο Μενδρινός

Με αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον Πλατανιά θα παραταχθεί η Παναχαϊκή στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τη Βέροια. Ο "κοκκινόμαυρος" τεχνικός Μουράτ Σεροπιάν αναμένεται να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας τον Πακάλτση στη θέση του Ιωάννου, ενώ δεν αποκλείεται ο Πολ Ουρτάδο να πάρει φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή.

Απών θα είναι λόγω τιμωρίας ο Γιάννης Χλωρός, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Κώστας Μενδρινός και θα ξεκινήσει.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ"
Το κυρίως πιάτο της 2ης αγωνιστικής σερβίρεται σήμερα, με τα περισσότερα βλέμματα να συγκεντρώνει η αναμέτρηση στο Μάλεμε, μεταξύ του Πλατανιά και του Πανθρακικού.

Δύο ομάδες που ξεκίνησαν νικηφόρα στην «πρεμιέρα» και μάλιστα οι Κρητικοί έκαναν το «μπαμ» της πρώτης αγωνιστικής, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από την Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη απλώς επιβεβαίωσε με τη νίκη του και την εμφάνιση κόντρα στην Παναχαϊκή πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. έπειτα από αίτημα των φιλοξενούμενων.

Στα άλλα παιχνίδια, ο Βύζας υποδέχεται τον Πιερικό (η ομάδα της Κατερίνης κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε αγωνιστεί), η Καλλονή με την Καλλιθέα διασταυρώνουν τα ξίφη τους και, τέλος, ο Διαγόρας φιλοξενεί τον Θρασύβουλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports