Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ο Φώτης Βασιλόπουλος

Στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ο...

Αναίσθητος μετά από αντιαθλητικό χτύπημα

Στο νοσοκομείο παραμένει ο παίκτης της Δάφνης Φώτης Βασιλόπουλος, μετά τον τραυματισμό του από εσκεμμένο χτύπημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Ρέθυμνο.

Ο παίκτης της Δάφνης έπεσε αναίσθητος στο παρκέ, 1.06’’ πριν από το τέλος της αναμέτρησης, όταν δέχτηκε γροθιά στο κεφάλι από τον Κώστα Πασχάλη.

Ο Βασιλόπουλος σωριάστηκε, γύρισε η γλώσσα του και έχασε τις αισθήσεις του για περίπου 15 λεπτά. Οι γιατροί των δυο ομάδων έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Βασιλόπουλος διακομίστηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο με ασθενοφόρο και δίχως να έχει τις αισθήσεις του.

Ο παίκτης ανέκτησε στο νοσοκομείο τις αισθλησεις του και τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων είναι αισιόδοξα.  Στη συνέχεια αποφασίστηκε να διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο για να του γίνει περαιτέρω έλεγχος από τον αυχένα και κάτω.

Για το θέμα άμεσα ενημερώθηκε ο ΠΣΑΚ, ο οποίος και θα αναλάβει όλα τα ιατρικά έξοδα του Βασιλόπουλου ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής.

Το αντιαθλητικό χτύπημα του Κώστα Πασχάλη στον Φώτη Βασιλόπουλο έχει προκαλέσει αντιδράσεις ενώ ο ίδιος ο σέντερ του Ρεθύμνου παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση πως είχε προηγηθεί αψιμαχία και είχε πρόθεση να κάνει φάουλ στον αντίπαλό του, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να περιγράψω πόσο άσχημα νιώθω για το πόσο ηλίθια φέρθηκα... Ήταν μια πολύ κακή αντίδραση, ζητώ συγγνώμη από όλους και πρώτα από όλα από τον Φώτη», δήλωσε αρχικά ο Πασχάλης, μετά το παιχνίδι στην κρατική τηλεόραση. «Υπήρχε μια αψιμαχία στο παιχνίδι... Από δικό μου λάθος ξεπέρασα τα όρια, έκανα ένα σκληρό φάουλ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον χτυπήσω έτσι άσχημα. Απλά ήθελα να κάνω ένα δυνατό φάουλ. Να ευχηθώ να είναι γερός στην υγεία του, περιμένω να μάθω τι θα γίνει, για να πάω να του ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Ήταν μια κακιά στιγμή, ένα λάθος που δεν έχω ξανακάνει, ελπίζω μόνο να είναι καλά το παιδί...».

Μετά το περιστατικό, ο Κώστας Πασχάλης πήγε στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης, κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης, όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες, μαζί με τον μάνατζερ του Ρεθύμνου.

Ο πατέρας του Βασιλόπουλου για την ώρα δεν έχει υποβάλλει μήνυση, επιφυλάχθηκε ωστόσο του δικαιώματός του, και ο παίκτης του Ρεθύμνου αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα ο ΠΣΑΚ μελετάει την υπόθεση, είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να περάσει έτσι ενώ υπάρχουν σκέψεις για διαγραφή του Πασχάλη από τα μητρώα του συνδέσμου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports