Τα έσοδα θα διατεθούν σε φίλο της ομάδας που χρειάζεται τα χρήματα για να υποβληθεί σε εγχείρηση μετά από τροχαίο που είχε
Η Αχαϊκή σήμερα Τετλαρτη διοργανώνει τουρνουά με τη συμμετοχή ακόμη των Εθνικού Σαγέικων, Λιμνοχωρίου και Ίκαρου Λακόπετρας. Τα ματς θα είναι διάρκειας 40 λεπτών και τα έσοδα από το τουρνουά (5 ευρώ γενική είσοδος) θα διατεθούν για τις ανάγκες ενός φίλου της ομάδας της Αχαϊκής ο οποίος είχε πρόσφατα τροχαίο και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση στην Αθήνα.
Για αυτό το λόγο η διοίκηση και οι οργανωμένοι της Αχαϊκής κάνουν έκκληση στον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια είτε βρεθεί είτε όχι στο γήπεδο για τα παιχνίδια.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










