Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ασπιώτης: "Στόχος μας η παραμονή"

Ασπιώτης: "Στόχος μας η παραμονή"

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ΕΑΠ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΕΑΠ για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και ένας από τους παίκτες που παρέμεινε στο ρόστερ της ομάδας και για τη νέα περίοδο είναι ο διεθνής Ακης Ασπιώτης. Ο Ακης Ασπιώτης μίλησε στο «eapatron.gr» για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και για τους στόχους της ΕΑΠ στο πρωτάθλημα.

«Έχουμε μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας αφού πλέον η ομάδα είναι πλήρης και περιμένουμε τις επόμενες μέρες δυο φιλικά όπου θα μας βοηθήσομε να είμαστε πιο έτοιμοι» δήλωσε ο Ακης Ασπιώτης και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε πιο κάτω σε επίπεδο προετοιμασίας από τις άλλες ομάδες και αυτό γιατί έχουμε παίξει μόνο 4 φιλικά αλλά ελπίζω μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι».

Ο διεθνής αθλητής αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει η ΕΑΠ στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και στο γεγονός ότι προορίζεται για διαγώνιος από τον προπονητή.

«Σίγουρα ο πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή, σκοπός μας είναι αυτό να το πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά ότι καλύτερο. Πιστεύω ότι μπορώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του προπονητή και από οποιαδήποτε θέση να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports