Τη Δευτέρα θα έχει στα χέρια του το πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα και όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα
Στην Τζέντα αναμένεται να μεταβεί ο Βλάσης Τσάκας για να μιλήσει με τον πρίγκιπα και την ερχόμενη Παρασκευή θα έρθει στην Ελλάδα έχοντας μαζί του τον Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αλ Σαούντ. Ο πρίγκιπας κάλεσε τον Τσάκα να πάει στη Τζέντα για να μιλήσουν και να πάρουν τις τελικές αποφάσεις και όπως διαρρέει από το περιβάλλον του το ταξίδι του προς τη Σαουδική Αραβία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.
Παράλληλα, ο Βλάσης Τσάκας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του στην Ελλάδα, τον Παναγιώτη Πετρόπουλο, και τον διαβεβαίωσε ότι τη Δευτέρα θα έχει στα χέρια του το πληρεξούσιο από τον πρίγκιπα και όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τσάκας θα έρθει την ερχόμενη Παρασκευή στην Ελλάδα μαζί με τον πρίγκιπα.
Ακόμη, ο Βλάσης Τσάκας έχει διαρρεύσει ότι μέσα στο επόμενη διήμερο η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα θα πάρει θέση για το θέμα και θα εκδώσει δελτίο Τύπου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










