Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εκρίθηκε ο φάκελος της Παναχαϊκης - Ακόμα μια ανακοίνωση απο την ΠΑΕ

Εκρίθηκε ο φάκελος της Παναχαϊκης - Ακόμ...

«Ο μόνος ο όποιος προσπάθησε να μπλοκάρει την αδειοδότηση ήταν ο γενικός γραμματέας της ερασιτεχνικής Δημήτρης Τσαουσογλου»

Ακόμα μια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαίκή με την οποία ανέφερε ότι ο φάκελός της κρίθηκε νόμιμος και πήρε άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι στις 15:00 ακριβώς εγκρίθηκε πρώτος ο φάκελος της ΠΑΕ Παναχαϊκή από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλαβε την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League για την περίοδο 2010 – 2011.

Ο φάκελος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θεωρήθηκε απόλυτα άρτιος αφού η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά από έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βρέθηκε να μην έχει καμία υποχρέωση προς το ΙΚΑ και την εφορία και να μην έχει καμία προσφυγή από ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή βρέθηκε να έχει το μεγαλύτερο μετοχικό κεφάλαιο (1.800.000 ευρώ) από όλες τις ΠΑΕ της Football League και τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό.

Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο Κ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ) ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΑΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΟΣΟ 2.000 ΕΥΡΩ.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έκανε δεκτή την αίτηση του Ανδρέα Μαραμένου δια του Τσαούσογλου και της συνεργάτιδας του Στασινοπούλου Ζωής και με συνοπτικές διαδικασίες ενέκρινε το φάκελο της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Το γεγονός αυτό είναι κωμικοτραγικό και αποδεικνύει ότι η ερασιτεχνική Παναχαϊκή και ο γενικός της γραμματέας κάνουν τα πάντα κάθε μέρα για να μην συμμετάσχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Football League και από την Δευτέρα η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα δώσει στην δημοσιότητα και όλα τα έγγραφα που κατέθεσε για τον ίδιο σκοπό η ερασιτεχνική Παναχαϊκή στην ΕΠΟ αλλά και την πικρή απάντηση την οποία πήρε.

Δυστυχώς για την ερασιτεχνική Παναχαϊκή, όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει την ΠΑΕ Παναχαϊκή στην Σούπερ Λίγκα και η κάθε προσπάθεια που κάνει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή για το αντίθετο πέφτει στο κενό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports