Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πάτρα:Επιστρέφουν οι Αγανακτισμένοι-Ραντεβού σήμερα στην πλ. Γεωργίου-Δείτε βίντεο

Πάτρα:Επιστρέφουν οι Αγανακτισμένοι-Ραντ...

Με αφορμή την σημερινή επέτειο της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ

Το καλοκαίρι φεύγει και οι Αγανακτισμένοι έρχονται. Το νέο ραντεβού έχει δοθεί για σήμερα στις 7 το απόγευμα στις πλατείες και για την Πάτρα το καθιερωμένο σημείο συνάντησης είναι η πλατεία Γεωργίου, όπου εκεί θα βρίσκονται μεταξύ άλλων και φοιτητικοί σύλλογοι που αντιδρούν στο νέο νόμο πλαίσιο.

Με σύνθημα "οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού", οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν δυναμικά με σκοπό να στείλουν ένα νέο ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:"Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Μέχρι να διώξουμε τις κυβερνήσεις και το σύστημα των αγορών και των τραπεζιτών", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Αγανακτισμένοι πολίτες.

H επιλογή της ημέρας για την πρώτη συγκέντρωση του φθινοπώρου δεν έιναι τυχαία. Σήμερα είναι η επέτειος από την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα χαρακτηρίζουν την 3η Σεπτεμβρη "ημερομηνία ορόσημο", αναφέροντας ότι "είναι η ημέρα, που μας θυμίζει την ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια. Που μας θυμίζει τα ψέματα και τον εμπαιγμό των εκάστοτε κυβερνώντων".

Οι Αγανακτισμένοι θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος την ίδια ώρα, αλλά και στις πλατείες άλλων μεγάλων πόλεων.

Οι Αγανακτισμένοι στην Πάτρα μάλιστα ενόψει της σημερινής συγκέντρωσης δημιούργησαν ένα ακόμα βίντεο που καλεί τον κόσμο να ενώσεις τις δυνάμεις του απέναντι στα πολλά προβλήματα που μαστίζουν την καθημερινότητά μας. To video αναρτήθηκε στο facebook στη σελίδα της ομάδας Patras Greek Revolution. Δείτε το.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr