Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Superleague: Με πέντε ματς κλείνει η 19η αγωνιστική

Superleague: Με πέντε ματς κλείνει η 19η...
Μάτσας Μάρκος

Αναλυτική παρουσίαση των ιδιαιτεροτήτων των παιχνιδιών..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ:

Ο Γιώργος Δώνης σχολιάζοντας την ισοπαλία που πήρε η ομάδα του πριν δύο Κυριακές από την ΑΕΚ, δήλωσε πως στον δεύτερο γύρο η ομάδα του Περιστερίου είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει κάθε ευκαιρία για βαθμό. Με τέτοιους σκοπούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα αγωνιστεί σήμερα ο Ατρόμητος , απέναντι στην ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος. Η Καβάλα έχει δείξει πως δυσκολεύει ιδιαίτερα τις ομάδες εντός Λεκανοπεδίου και θα αγωνιστεί για οτιδήποτε θετικό.

Τι να προσέξετε: Δαιμόνιος και φορμαρισμένος ο Περόνε είναι ικανός να πάρει ένα παιχνίδι μόνος. Στην άλλη πλευρά δεν θα σταματήσουν να ψάχνουν στην κόντρα τους Ορούμα και Ονουάτσι.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ- SKODA ΞΑΝΘΗ

Οι τοπικιστικοί λόγοι είναι οι μόνοι που κάνουν το συγκεκριμένο παιχνίδι να δείχνει ντέρμπι στα χαρτιά. Η Ξάνθη κυνηγάει να ζευγαρώσει τις νίκες της για πρώτη φορά φέτος, σε μια έδρα που ξέρει πως θα είναι από τις πιο δύσκολες που έχει περάσει παρά την μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων. Η κόντρα των συλλόγων-πόλεων καλά κρατεί.

Τι να προσέξετε: Σε πρωταθλήματα με ουραγούς τύπου Πανθρακικού που όλοι εύκολα ή δύσκολα κάμπτουν αγωνιστικά, μπορεί να έρθει η στιγμή κάποια ομάδα να πληρώσει το τίμημα. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί και στο σημερινό ειδικού βάρους παιχνίδι.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:

Κακά τα ψέματα σήμερα το απόγευμα το βλέμμα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας θα βρίσκεται καρφωμένο στο γεμάτο Κλ.Βικελίδης. Οι μισοί για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και οι άλλοι μισοί για να δουν τι μπορούν να εκμεταλλευτούν από τις απώλειες του αντιπάλου. Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Παναθηναικός καλείται να αποδείξει ότι έχει την στόφα και ο Άρης του Κούπερ πως δεν είναι πυροτέχνημα.

Τι να προσέξετε: Στο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας του Άρη ο Ναφτί είναι η «σκούπα» και η σιγουριά ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα. Σήμερα που θα είναι απών ο Κούπερ θα βγάλει λαγούς απ’ το καπέλο του για να καλύψει το κενό. Ήρθε η ώρα του Σισέ να δείξει πως μιλάει και στα δύσκολα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ:

Με το βλέμμα καρφωμένο στην συμπρωτεύουσα ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι γίνεται απόψε στο Γ.Καραισκάκης. Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, και στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να δουν την ομάδα τους να απομακρύνεται από την κρίση. Ο ΠΑΟΚ με την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος θα του κάνει το έργο πολύ δύσκολο σε μια πολύ καλή περίοδο για αυτόν.

Τι να προσέξετε: Το δύσκολο κοινό του Ολυμπιακού που θέλει να βλέπει την ομάδα του πρωταγωνίστρια. Επίσης την έλλειψη φαντασίας των πρωταθλητών και πόσο αυτή μπορεί να αλλάξει με την προσθήκη του Ντάτολο. Ο Σάντος θέλει να αποτινάξει μια για πάντα την ταμπέλα του λούζερ των μεγάλων παιχνιδιών.

ΑΕΚ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Οι ειδικοί του στοιχήματος έχουν καταλήξει να μπλοκάρουν το over της ΑΕΚ ως πολύ πιθανό για να παίρνει απόδοση. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για το μέλλον της Ένωσης οι αγωνιστικές γκέλες είναι το κερασάκι στην τούρτα σε ένα πάτο που όλοι θέλουν να δουν το τέλος. Σοβαρός και ικανός για τα πάντα ο ΠΑΣ δεν θα έχει καμία απουσία στο σημερινό ματς.

Τι να προσέξετε: Την εκτελεστική δεινότητα του Τζεμπούρ που μπορεί να δώσει ανάσες στην ομάδα και εξασφαλισμένο μέλλον στον ίδιο. Οι εκπλήξεις στο σχήμα τις ΑΕΚ με 4 τουλάχιστον απουσίες βασικών θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports