Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΠΓΕ το Σάββατο με ΓΕ Μεσσηνίας

Η ΠΓΕ το Σάββατο με ΓΕ Μεσσηνίας
Κόντης Γιάννης

Χωρίς Κοτσιλιάνο και Βλαχοστάθη

Στην έδρα της επιστρέφει μετά από ένα μήνα η Παναχαϊκή (στις 19/12 έπαιξε με τον Επόκουρο), που στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ, το Σάββατο στις 7μ.μ. το απόγευμα θα υποδεχτεί στο γήπεδο της, την ΓΕ Μεσσηνίας που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η «κοκκινόμαυρη» ομάδα που μετά το αρνητικό σερί των ηττών από Επίκουρο και Αλεξανδρούπολη, ξεκίνησε με νίκη τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος νικώντας μέσα στην Μεταμόρφωση (3-1 σετ), θέλει να εκμεταλλευτούν το ευνοϊκό πρόγραμμα που ακολουθεί και να συνεχίσει με τρίποντα την πορεία της στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πατρινοί θα στερηθούν των υπηρεσιών των δύο διεθνών (με την Εθνική Beach Volley) Κοτσιλιάνο και Βλαχοστάθη, οι οποίοι από την περασμένη Κυριακή βρίσκονται στην Βραζιλία όπου και πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Με δεδομένο λοιπόν τις απουσίας των δύο διεθνών, στην δωδεκάδα του αγώνα με τους Καλαματιανούς θα συμπεριληφθεί ο νεαρός ακραίος (από την εφηβική ομάδα) Θάνος Γεωργακόπουλος (31.05.91 – 1,90), ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να ενσωματωθεί στην αντρική ομάδα του συλλόγου.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί πως στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΓΕ Μεσσηνίας στην εξέδρα του κλειστού της ομάδας, θα παρευρεθεί και ένα δημοτικό σχολείο από το Αντίρριο που απέστειλε αίτημα στην διοίκηση της ερασιτεχνικής ζητώντας να του επιτραπεί να παρακολουθήσει μια αναμέτρηση των πρωτοπόρων της Α2.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports