Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φάνης Γκέκας: Η επιστροφή...

Μάτσας Μάρκος

Θετικό και αισιόδοξο το ντεμπούτο του με την Χέρτα

Όταν στο Λεβερκούζεν εδώ και πολύ καιρό κάποιοι ξέγραφαν τον Φάνη Γκέκα,πρώτο σκόρερ πρίν λίγα χρόνια του πρωτάθληματος της Μπουντεσλίγκα, αυτός ετοιμαζόταν να απαντήσει με την ομάδα των πρωτευουσιάνων της Χέρτα. Ο αρχισκόρερ της Εθνικής μας στα προκριματικά του Μουντιάλ, άρχισε να εξαργυρώνει από το ντεμπούτο του την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο νέος του σύλλογος. Με μια απ'τις χαρακτηριστικές κινήσεις του (πέταγμα πίσω από τους αμυντικούς) εκμεταλλεύτηκε το κενό ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Αννόβερου για να γράψει το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.

Η επάνοδος του λαρισαίου φορ σε πλήρη αγωνιστική δράση  δεν είναι σημαντική μόνο για την Χέρτα που κοιτάει την βαθμολογία από την τελευταία θέση και ελπίζει σε καλύτερο μέλλον. Σημαίνει πως πιθανότατα ο Ότο Ρεχάγκελ θα έχει ένα πολύ σημαντικό όπλο στο βασικό του σχήμα για την σπουδαία διοργάνωση του καλοκαιριού. Άλλωστε ο γερμανός ήταν ο πρώτος που τον εμπιστεύτηκε, υπό αμφισβήτηση βέβαια, σε εποχές που ο Φάνης ήταν παραγκωνισμένος από την πρώην του ομάδα.

Υ.Γ.: Τελικά αν ο Ματ Ντάρμπισαιρ δεν είχε λυτρώσει τον Ολυμπιακό στον τελικό με την ΑΕΚ, ίσως κάποιοι στο μεγάλο λιμάνι να επέμεναν πιο πολύ στην λύση Γκέκα, ο οποίος ακόμα και στις κλειστές σε σχέση με την Γερμανία άμυνες του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει αποδείξει την δεινότητά του στο σκοράρισμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports