Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έτοιμες οι "λέαινες" για το ντέρμπι με την Αναγέννηση

Έτοιμες οι "λέαινες" για το ντ...
Κόντης Γιάννης

Βιβή Καζάκη: "Ο νέος προπονητής μας ξέρει πώς να κερδίζει"

Η Ορμή Λουξ ολοκληρώνει το Σάββατο το μεσημέρι την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Κυριακής (4μ.μ.) με την Αναγέννηση στην Αρτα, με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη στο στρατόπεδο της ομάδας του Ευθύμη Πιπελίδη και την ψυχολογία των παικτριών να είναι ακόμη περισσότερο ανεβασμένη, μετά τη νίκη στον αγώνα με τη Νέα Ιωνία.

Χαρακτηριστικές είναι οι ακόλουθες δηλώσεις των Βιβής Καζάκη και Ελένης Ποιμενίδου:

Βιβή Καζάκη: «Δεν σκέφτομαι και πολύ το τι γινόταν στα προηγούμενα ντέρμπι. Οι αναμετρήσεις μας με την Αναγέννηση ξεκινούν φέτος από την αρχή, γιατί είναι εντελώς διαφορετικές και οι δύο ομάδες. Ψυχολογικά, εμείς οι πιο παλιές αθλήτριες στην ομάδα νιώθουμε ότι την έχουμε την Αρτα, όμως αυτό δεν μετράει για τις καινούργιες παίκτριες της ομάδας μας, που τώρα γνωρίζουν σιγά – σιγά το τι συνέβη στο παρελθόν στα ντέρμπι με την Αναγέννηση. Με τη Νέα Ιωνία κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι φέτος και αυτό μας έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο νέος προπονητής μας ξέρει το πώς να κερδίζει. Είναι πολύ θετικό που γνωρίζει πολύ καλά και τις ομάδες και τις παίκτριες στο γυναικείο χάντμπολ».

Ελένη Ποιμενίδου: «Για μένα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Θα εξαρτηθεί από την απόδοσή μας. Η Αρτα είναι Αρτα. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι - διαφήμιση για το γυναικείο χάντμπολ. Ο νέος μας προπονητής μας έχει ανεβάσει και άλλο το ηθικό. Δουλεύουμε καθημερινά σε πολύ καλές βάσεις και ειδικά σε κάποια σημεία που η ομάδα μας είχε πρόβλημα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports