Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Καταγγελία για κομματική ομιλία του ΚΚΕ σε δημοτικό σχολείο, με ομιλητή αντιδήμαρχο

Πάτρα: Καταγγελία για κομματική ομιλία τ...

Η ανακοίνωση

Ομιλία για τις Ευρωεκλογές για τους εκπαιδευτικούς σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας από την Αντιδήμαρχο Παιδείας με την ιδιότητα, όμως, του μέλους του ΚΚΕ στην γραπτή ανακοίνωση στον σχολικό πίνακα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το μέλος της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πατρέων Παναγιώτης Καρασπήλιος.

«Όταν η ιδεολογική και κομματική προσκόλληση ξεπερνάει κάθε όριο, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Καρασπήλιος.
«Αντί να γίνονται ομιλίες για το πως θα βελτιωθούν οι υποδομές και οι ανάγκες των σχολείων μας που είναι και μέσα στις αρμοδιότητες του Δήμου, γίνονται εκδηλώσεις με κομματικό πρόσημο και εργαλειοποιούνται τα σχολεία για κομματική προπαγάνδα.
Τα δημόσια σχολεία μας χρειάζονται αποτελεσματικές λύσεις στα λειτουργικά τους προβλήματα και στις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν, όχι κομματικές συγκεντρώσεις.
Είναι απορίας άξιο πως εγκρίθηκε ομιλία και μάλιστα με κομματική ιδιότητα σε σχολείο. Αλήθεια έχει ενημερωθεί ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία; Αλήθεια μιας και η εκδήλωση αφορά τις Ευρωεκλογές θα συνέβαινε αυτό σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, ένα σχολείο να γίνεται χώρος για ψηφοθηρία και κομματικούς σκοπούς;
Και ακόμα αν πληροί όλες τις προϋποθέσεις της νομιμότητας, είναι δεοντολογικό και ηθικό;»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις