Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαρουσάκης: Έρχεται οργανωμένο σύστημα κακοκαιρίας - Ποιοι θα κάνουν Πάσχα με βροχές

Μαρουσάκης: Έρχεται οργανωμένο σύστημα κ...

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα

Μας τα χαλάει ο καιρός το Πάσχα καθώς αναμένονται βροχές τις επόμενες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Συγκεκριμένα, αύριο, Μ. Τετάρτη αναμένεται να συνεχιστούν οι θυελλώδεις άνεμοι, που θα κοπάσουν από το μεσημέρι και θα δώσουν τη θέση τους σε λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα.

Στη συνέχεια, την Μ. Πέμπτη, προσεγγίζει τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα μία κακοκαιρία που θα φέρει επίσης βροχές. Τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν την Ήπειρο, το βόρειο Ιόνιο, τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, ενώ πιο λίγες θα είναι ο βροχοπτώσεις στη δυτική και βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Αντίστοιχο θα είναι και το σκηνικό την Μ. Παρασκευή, με τις ίδιες περιοχές να έρχονται αντιμέτωπες με φαινόμενα. Ωστόσο, οι συνθήκες δεν θα είναι απαγορευτικές για την έξοδο των εκδρομέων.

Οργανωμένο σύστημα κακοκαιρίας από το Μ. Σάββατο
 

Από το Μ. Σάββατο, θα έρθει ένα πιο οργανωμένο σύστημα κακοκαιρίας που θα φέρει πολλές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Από το μεσημέρι και ύστερα, θα επηρεαστεί το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Αντίστοιχα, και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι βροχερός.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις