Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Στράτος Μαυραλεξάκης: Ο ρόλος των luxery...

Στράτος Μαυραλεξάκης: Ο ρόλος των luxery hotels και των resorts στην τουριστική ανάπτυξη

Όσα είπε το Travel West Forum

TRAVEL WEST FORUM
/

Στο Travel West Forum έδωσε το παρών ο Στράτος Μαυραλεξάκης, General Manager Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park μιλώντας για τα Luxury Hotels & Resorts, ως άξονα τουριστικής ανάπτυξης και για το νέο ελληνικό́ μοντέλο οικογενειακών διακοπών.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαυραλεξάκης, «οι προοπτικές και τα δεδομένα για την ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου είναι ιδιαίτερα ευοίωνα και δικαιώνουν απόλυτα την επιλογή της Grecotel να επενδύσει εδώ και πολλά χρόνια και να αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την ανάδειξη του τόπου ως ιδανικού τουριστικού προορισμού. Ένας προορισμός που συνάδει άψογα το φυσικό περιβάλλον, την ιστορία, την τοπική ιδιαιτερότητα και δημιουργεί άριστες συνθήκες ξέγνοιαστων  διακοπών με ασφάλεια.

Το Grecotel Riviera Olympia είναι σίγουρα η ναυαρχίδα της σύγχρονης και με άριστες προοπτικές  ελληνικής πρότασης για οικογενειακό τουρισμό που ξεφεύγει από το ξεπερασμένο μοντέλο, ήλιος και θάλασσα. Πρωτοπορήσαμε προτείνοντας εναλλακτικές προοπτικές βασισμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης που την κάνουν να ξεχωρίζει.  Το απόλυτο ελληνικό resort απλώνονται σε μια τεράστια έκταση 40.000 τετραγωνικών μέτρων με δάση και παραλίες. Διαθέτει τέσσερα μοναδικά ξενοδοχεία,  πολυτελείς βίλες στη θάλασσα, αμέτρητα εστιατόρια και μπαρ με επιλογές διατροφής. Ατέλειωτες πισίνες και ένα τεράστιο aqua park 20.000 τετραγωνικών μέτρων, ένα πάρκο που ενθουσιάζει με τις δραστηριότητες. Έχει σχεδιαστεί ως ένας παράδεισος για τις οικογένειες, προσφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες για κάθε ηλικία, ελευθερία και πρωτίστως ασφάλεια.  Συνδυάζει μια εντυπωσιακή χρυσαφένια αμμουδιά ρηχά νερά με υπέροχες πισίνες και πλούσιο πρόγραμμα για τα παιδιά, το οποίο είναι ειδικά διαμορφωμένο στους χώρους της grecoland όσο και με δραστηριότητες στη φύση και στις εγκαταστάσεις του resort».

Όπως επεσήμανε ο κ. Μαυραλεξάκης, «όλος αυτός ο σχεδιασμός όμως φροντίσαμε ιδανικά να δέσει και να συνδυαστεί άριστα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την αύρα του τόπου. Με την ιστορία του, τους ανθρώπους, συνδυαστικά και αρμονικά. Μια οικογένεια λοιπόν βρίσκει τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας, νιώθει ασφάλεια και ταυτόχρονα επισκέπτεται έναν τόπο που η ιστορία του ξεχωρίζει. Η αύρα του απλώνεται παντού. Έτσι επανατοποθετήσαμε τη Δυτική Πελοπόννησο στο χάρτη ως διεθνή τουριστικό προορισμό και κερδίσαμε την αγάπη και την επιλογή του κόσμου. Η grecotel, η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της χώρας επιμένει πάντα στο μοντέλο ανάπτυξης του τουρισμού που στηρίζεται στις ιδιαίτερες ομορφιές, στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και στην αύρα ενός τόπου. Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους μας να ταξιδεύουν σε προορισμούς που συνδυάζουν την προσιτή πολυτέλεια με την ιστορία και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Και η περιοχή μας είναι δώρο Θεού για αυτά τα χαρακτηριστικά.

Η αρχαία Ολυμπία είναι τόπος με βαθύ συμβολισμό, προσδιορίζει μια μοναδική υπεραξία στην εμπειρία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας και εμπλουτίζει το story telling και την επικοινωνία μας. Παράλληλα, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος του τόπου που ευλαβικά προστατεύουμε, εκπέμπει μόνο θετικά μηνύματα στους παραθεριστές μας. Όσο προχωρούν λοιπόν και βελτιώνονται οι βασικές προοπτικές υποδομές, τόσο το  τουριστικό μας μέλλον μοιάζει ακόμα πιο ευοίωνο. Ο ελληνικός τουρισμός με σταθερά βήματα περνάει σε μια νέα εποχή και η grecotel πάντα θα βρίσκεται πρωτοπόρα σε αυτή την προσπάθεια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr