Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

To Επιμελητήριο Αχαΐας για την επίσκεψη Μητσοτάκη και το πρόγραμμα προώθησης Οίνου ΠΟΠ και ΠΓΕ

To Επιμελητήριο Αχαΐας για την επίσκεψη ...

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο οινοποιείο Cavino

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο οινοποιείο Cavino εξέδωσε το Επιμελητήριο Αχαΐας.

Σε αυτή αναφέρει:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδεχτήκαμε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο οινοποιείο Cavino, επιχείρηση των μελών του Επιμελητηρίου μας, Γιάννη και Θεόδωρου Αναστασίου.  Στην Cavino παράγονται κρασιά, που διανέμονται στην Ελλάδα και σε 55 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Κρασιά τα οποία έχουν βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και από καταξιωμένους παγκόσμιας εμβέλειας οινοκριτικούς .

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στους αμπελώνες στην περιοχή του Μέγα Σπηλαίου και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα για το πρόγραμμα προώθησης Οίνου ΠΟΠ και ΠΓΕ που υλοποιεί ο φορέας μας από το 2014. 

Η πρώτη φάση του προγράμματος ξεκίνησε το 2014 και η προώθηση έγινε σε ΗΠΑ , Καναδά και στην Ελβετία. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε το 2019 σε Κορέα και Ιαπωνία σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενώ ετοιμάζεται να κατατεθεί ο φάκελος για την τρίτη φάση του προγράμματος προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια για την προώθηση των οίνων ΠΟΠ και ΠΓΕ. 

Τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης ενημερώθηκαν με λεπτομέρειες για όλες τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την προώθηση των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας του επεσήμανε την σημασία της στήριξης των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα από την πλευρά της κυβέρνησης.

 

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CAVINO

 

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συγχαίρει την Αιγιώτικη Οινοποιία CAVINO για την Εθνική πρωτιά που κατέκτησε ανάμεσα σε όλες τις Ελληνικές Οινοποιίες της χώρας, όσον αφορά στον κύκλο εργασιών. Είναι τιμή μας που η CAVINO συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις υπό την Αιγίδα και την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Η οινοποιία CAVINO αποτελεί πρότυπο απόλυτα υγιούς επιχείρησης που έχει μείνει και επενδύει στον τόπο μας και ιδιαίτερα στην ευαίσθητη περιοχή της Αιγιάλειας. 
 
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις