Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μαρίνα Ασλάνογλου για το διαζύγιο και την επιστροφή στην τηλεόραση

Η Μαρίνα Ασλάνογλου για το διαζύγιο και ...

«Εγιναν κάποια πράγματα για κάποιο λόγο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου  βρέθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της Ευανθίας Νάτση, που την έφερε ξανά στη μυθοπλασία έπειτα από 14 χρόνια αποχής από την τηλεόραση.

«Απείχα τόσο καιρό γιατί αγαπώ πάρα πολύ το θέατρο και έκανα απαιτητικούς ρόλους. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να περνάω και καλά εγώ, να έχω μια κοινωνική ζωή, να μπορώ να φεύγω, να μπορώ να κάνω πράγματα για μένα, το έχω δοκιμάσει και είναι εξαντλητικό. Εξαντλητικό! Οπότε είχα αποφασίσει να κάνω μόνο θέατρο αλλά δεν μπορείς πάντα να το αποφεύγεις, είναι η αλήθεια. Οπότε και πέρσι με το "Κάνε ότι κοιμάσαι" και φέτος, τώρα, με τις "Ψυχοκόρες" είμαι πολύ χαρούμενη. Εννοείται πως το τηλέφωνο χτυπούσε, αν και πριν από 14 χρόνια ήταν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν ήταν δηλαδή η ζήτηση τόση όση ήταν παλαιότερα. Χτυπούσε όμως και έλεγα όχι» είπε, αρχικά, η ηθοποιός.

«Δεν είναι ότι απέρριπτα την τηλεόραση, απλά δεν γίνεται να κάνεις δέκα ώρες γύρισμα και μετά να πηγαίνεις και στο θέατρο. Δηλαδή εμένα πότε θα με δω; Δεν σου λέω για το παιδί μου ή τους φίλους μου, εμένα; Τώρα το έκανα πάλι και… ξαναθυμήθηκα πως είναι να μην έχεις ζωή» πρόσθεσε. Αυτή την περίοδο, η Μαρίνα Ασλάνογλου βρίσκεται σε περιοδεία με τη sold out παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Ψαρρά.

Το διαζύγιο έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, ύστερα από οκτώ χρόνια γάμου. «Είμαι καλά. Ηταν ευνοϊκή η ζωή μαζί μου. Κάποια πράγματα γίνονται στη ζωή μου για κάποιο λόγο που μπορεί να με στεναχωρούν αλλά στην έκβασή τους είναι θετικά» υπογράμμισε. 

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, στον οποίο έχουν και οι δύο τεράστια αδυναμία. «Το παιδί μου είναι καλά. Είναι έξι ετών ο Κωνσταντίνος. Είναι κούκλος, βολικός και συνεργάσιμος. Ενα παιδί που δεν έκλαιγε ποτέ. Δόξα τω Θεώ είναι πολύ καλός. Με το παιδί έχεις άλλη ευθύνη, είναι ένα πλάσμα που έχω στο μυαλό μου από τη στιγμή που θα ξυπνήσω, μέχρι τη στιγμή που θα κοιμηθώ. Αλλο είναι ο μπαμπάς, άλλο η μαμά. Τώρα έχω χαλαρώσει πολύ» είπε.

Παράλληλα, θυμήθηκε όταν «η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε γεννήσει και εγώ ήμουν στις προσπάθειες να μείνω έγκυος. Μου είχε αφήσει κάτι βρεφικά παπουτσάκια ως γούρι στο καμαρίνι. Μου είπαν ότι θα μου φέρουν τύχη και μου έφεραν. Εμεινα έγκυος μετά από προσπάθειες, οπότε την ημέρα που το έμαθα ήταν από τις πιο ευτυχισμένες. Δεν είχα εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά αντέχω. Αξιζε όλο. Εχει καταλάβει ότι παίζω στο θέατρο, έχει κάνει υπόκλιση στη σκηνή. Την τηλεόραση δεν μπορεί να την καταλάβει, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight